仁王集中討論區(19)忍者不了 玩槍啦望

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
shit 八尺 忘記加返無奈面對巴打添

有無tg group條link

唔太想用tg 會變小圈子
shit 八尺 忘記加返無奈面對巴打添

有無tg group條link

唔太想用tg 會變小圈子

喺post到叫閪人 邊個得閒追post

咁件裝本身有繼承符號係咪唔可以洗走佢

用返繼承技換走佢
例如
我全身防具都加攻

如果空左一格係咪會優先繼承落去先

武 加反映 或近距增傷
防 攻擊力 (忍者 就 投擲增傷 或二倍攻)

唔好意思巴打,可能我講得唔清楚
本身件裝詞條位空左一行而無繼承符號,拎左去合魂的話
素材既詞條係咪會繼承左落去先?

如果個素材愛用999 而且有得繼承
答案係會

即係有空位就繼承空位先,無空位就繼承落去有符號既位?

新手打王成日唔覺意hi到L2點搞
玩完倫敦塔
比想像中既難度有D唔同
整體的確係比DS3同BB易, 至少作為第一關既倫敦塔完全無死過
遊戲基本設計係參考DS3/BB
但係操作方面反而有D似無雙mix BB

btw之前有巴打幫手搵左D忍者build既post
不過好似無點講點樣順序育成
想問下忍者流最開始應該點樣配點, 加去到咩地步先開始全加忍?
技能方面係順佢次序加, 定係有D加到一半再加其他咁樣 ?

忍具流比較難起手
因為一開始唔夠cost又唔夠技能level
建議高lv啲先玩
如果真係要照玩就加忍拎鎖鏈
一路升lv一路儲裝同儲忍者技能點

忍者build開頭都係玩鎖鏈 前期術力唔夠高 忍具好細力
不過鎖鏈嘅刃車同上段輕攻擊已經夠打爆機

承上post
用返DS既idea
即係初期就加下血
加到咁上下就加精
最後先加武器build?
另外果D咩武技點忍技點其實係有限定無限
會唔會好似RO咁有限制技能點既技能樹?
如果係無限我就玩下長槍
新手打王成日唔覺意hi到L2點搞

新手表示成日當左R1係攻擊
玩完倫敦塔
比想像中既難度有D唔同
整體的確係比DS3同BB易, 至少作為第一關既倫敦塔完全無死過

想問下忍者流最開始應該點樣配點, 加去到咩地步先開始全加忍?

忍具流比較難起手
建議高lv啲先玩

承上post
用返DS既idea
即係初期就加下血
加到咁上下就加精
如果係無限我就玩下長槍

忍技 陰陽術 拜神社就會回復
玩完倫敦塔
比想像中既難度有D唔同

忍具流比較難起手
建議高lv啲先玩

承上post
用返DS既idea
即係初期就加下血
加到咁上下就加精
如果係無限我就玩下長槍

忍技 陰陽術 拜神社就會回復

唔好意思好似講錯左
I mean 係技能樹配點果度既點數有冇限制
1.10
都係攪pvp為主
攪埋散彈苦無

更新完送左呢d野

更新完送左呢d野

新手一問。反擊(L1三角)推人落地下D招有咩技巧,用極都唔中
新手一問。反擊(L1三角)推人落地下D招有咩技巧,用極都唔中

練多d
砍中果下反
1.10

可唔可以唔更新
1.10

可唔可以唔更新

換上裝線
1.10

可唔可以唔更新

拔上網線

錯曬
咁快又更新
有野賠 唔方好野
咁快又更新
有野賠 唔方好野

keep住更新都唔好
蒲生
加幸
加連續增傷

更新完送左呢d野

我500萬
我屌 野風比人削左
飛鏢改成點

攻擊力大約得返之前嘅9成到
散彈苦無如果你唔係習慣埋身零距離顏射嘅
中小形怪食唔晒3hit

對今次更新有d失望係冇加強陰陽嘅攻擊力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞