Virtual Youtubers討論區 (991)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
positive咁出原創曲
睇團長玩Elden Ring又要中風
如果你哋要傾政治嘢,可以去cctoy, 飲食嘢去飲食台,鹹濕野去成人台,但我希望呢個post只有純純淨淨嘅POSITIVE
cctoy唔係傾政治
政事台cctoy係白卡台
阿龍走左之後邊撚個再搞鳩天使我同佢死撚過
POSITIVE
紅色天使巴都要positive
on9仔喺RBC台peko乜撚
POSITIVE
如果你哋要開拖嘅,可以去神父Post
諗起就真係火都黎撚埋
邊撚個仲攞污墮搞鳩天使我記500年
對唔hi住囉peko POSITIVE
可以POSITIVE咁磨定刀
Death stranding director cut
有咁POSITIVE得咁POSITIVE
起碼係天音かなた、桐生ココ、角巻わため、常闇トワ、姫森ルーナ
而唔係直接hololive idol project
如果直接落hololive idol project應該會炎上(?)
有無人有睇蛾媽
天使80萬首collab cover卡cover個關越諗越激氣
四期生原創曲又係cover講大概唔夠時間所以唔整
希望到時候好似船長首ahoy,星街首ghost咁
就算係幾個人唱都好都唔掛hololive idol project個名而係掛天使個名
cover呢首歌上應該乜7都冇做到,唔似bloom個幾首
呢首歌作曲作詞都係天使,錢又係天使出
最後嘅一首歌從零開始做都要掛hololive idol project就真係太過分
紅色天使巴都要positive
希望係天音かなた、桐生ココ、角巻わため、常闇トワ、姫森ルーナ
而唔係直接hololive idol project
真係positive唔到 畢業開左個頭
黎緊只會有更多人畢業 差別在於頻率 係半年1個 定1年1個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞