Virtual Youtubers討論區 (991)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
有識者C
桐生Cコ氏

屌你老母cover
一開頭有幾個member都話冇收到通告
到之後cover問可可,但可可答已經plan左脫毛配信(By可可)

屌你咁cover都處理得好撚有問題啦
係大group一次過講左個日有project先,再逐個傾detail又有幾難
cover明知全部member都黎,得當時重點人物可可唔黎,為左唔好比人傳心就應該點都捉佢去埋啦

POSITIVE
班台狗推營運推到傻撚哂
有樣嘢天使同阿龍好似, 就係兩個都咁硬頸
果日係hololive 官方話會搞倒數
Coco出tweet話冇收到通知,咁我到時直播第啲野算
跟住有(唔少)holomem都出tweet話冇通知
但其他人之後接受左
Coco就話我同fans講定左做其他野,所以唔會黎

表面上係咁,傳心之後會係點就另一件事
我底綫好低,就算推yagoo都覺得ok
推班碌柒咁嘅無名氏營運都唔知佢哋做乜撚

根本一定要夾硬捉住佢去
脫毛重要d定全社倒數重要 我都知做做邊一邊
Fans 都會體諒
而家我only 見到cover 想杯鳩可可囉
班人話官方講咩就係咩
但自己就唔撚用個腦思考下
唔通牙龍牙兔真係會直播直線屌柒cover咩

所謂証據要第一手先係
唔係就一律當通靈
佢硬頸平時受苦嘅咪我地hey民囉,個40個鐘一世難忘
不過天使龍都講過,佢地兩個mindset好似,成長環境好似,而且第一次見面就覺得對方合得來,加上又住得近,又唔會太拘謹,好快就做左frd
因為mindset近所以天使嘅dolota天使其實同asacoco諗法一樣,只不過冇asacoco完成度高
而且阿龍諗住搞holo house都係即刻答應
日本仔唔會屌自己間公司
角角角出聲屌 又話佢自己攞嚟衰
台仔牛逼死了
兔被ban 橋ban 到崩潰都係唔係幾耐之前既事。。
突然喊然後收台
心都痛
除非攞直播權或者將來啲plan呢啲黎威脅佢
如果唔係唔覺得天使會就範
覺得咁樣天使都唔會跪低
再多幾個走埋 係咪可以執柒
定出6期生
搵佢地去維穩就最岩
Choco sensei 好清純呀
Soul mate
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞