有無人老豆老母連抽ibond都嫌煩

446 回覆
1110 Like 53 Dislike
唔洗再拗係咪risk free啦
得架啦,地下有一千蚊記住唔好執
恩住整親條腰呀
禁啲制晒左幾分鐘,為左幾舊水?

跌左都廢事執,好似講到自己識抽ibond好L叻咁。

利申: 孖展左抽
美國國債點解會有風險? 美國可以無限QE 咁都仲唔係risk free ? btw risk free 點會倫敦金先講阿 大學finance course 都講緊美國國債係risk free 啦
沈大屍成日話美股美匯(美國)過到清明過唔到重陽
https://hk.appledaily.com/breaking/20210613/CICKGGAS7ZDYTAML54M4VCRA7Q/
婦人食鮑魚鯁喉 窒息送院不治

今日睇到
二三百買都賺咗成倍啦,擺一兩年賺到笑,你有無 all in
去申請信用卡都有幾夠水回贈,真係洗鬼買佢 ibond,仲要等抽中等運到
D 打手真係好撚煩,咁撚好揾你咪買埋人地嗰份賺多 d,真係賺得太多想其他人賺下咩
窮唔係冇原因
心態問題
所以要借鑑 唔好行同一條路
美國下個月俾中國射兩粒核彈去唔得?
再叫多D人抽連2手都冇啊
得果600蚊,是撚但啦
得窮撚先計住計住
佢係咁識精打細算邊會生你啊?
等抽中 衝出黎柒
你以為ipo?
政府派幾次錢你女朋友係咪都無拎?
i
其實我都唔想咁多人抽 ...
愈少人抽,我就中得愈多
執錢呢啲粗重野等我黎做啦

屌你今次聽講得兩手
太撚少啦
無衝突架wor
都係一句 佢以為申請信用卡無後果姐
或者佢覺得佢個TU只值幾舊水
兩老直頭連咩係ibond都唔知
係,就算執地下張一千蚊都有risk
例如可能係整估節目、會扭親條腰倒蝕醫藥費、比警察見到會告你拾遺罪
所以你都係唔好執留比其他人執算吧啦
wow 睇返我真係幾無文采
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞