三更半夜黎傾下心事!(2)

640 回覆
1 Like 1 Dislike

多謝你

有時真係唔明女仔諗咩
話咩野感覺 姻緣

中學時期毒撚一個=無緣
到而家大專啦 識到一個女仔
相處落覺得佢係我個type 就追啦
點知追追下追到畢業
有傾開計 出過去玩下
明明前一個week可以好好傾
但係而家又唔覆唔傾
好想知佢諗緊咩
明明考試個陣仲教埋佢點考試

22M A0
唔識同女仔溝通 0F's fd
唔識做咩野感性 溫柔
外表唔毒 心裡毒到七彩
無野做自己屋企睇動畫 悶就落街跑步
考慮緊出年grad過唔過日本讀書+生活

感覺係咩
感覺就係你會成日諗住佢
感覺就係你會擔心佢
感覺就係你會想照顧佢
感覺就係你會係想係佢
感覺就係維持愛既良藥

你為對方做再多既野
你都只會感動到對方
但係對方未必會對你有感覺
係無感覺既情況下會同你一齊
唯一既解釋就係因為你好洗好用

咁我可以點
心態都改左好多
但都比女仔fd zone多
因為聽朋友講要由朋友開始做開先
但係份人對住女仔又怕羞
可能要轉職魔法師

我明白你架

有相同經驗
大家為將來加油

事實上我係一個同女性fd都可以無限講野唔停topic既人
但係真係唔識溝女 果啲女仔原本就好好朋友好似姐姐咁
所以溝女煩惱都要上黎連登問

同女仔有咩好傾可以傾咁耐?
可以無限吹?
我係一句起兩句尾個d人黎.........
因為有時expect哂佢地自己都識/了解
好多時都係 Ys/no Q&A

同性我反而傾唔到
好快dead air

84~>78
持續下降中
有控制飲食 唔食零食 夜晚食special K之類既野
平均2~3日跑一次每次6~8k

加油阿你仲有一段路要行

我夜晚都係食special K 但落朱古力奶
搞到好似成碗屎咁

我係建議減肥唔好掂奶

唔係減呀
我放工唔知食咩好
呢個快呀

我又唔識煮嘢

女仔唔係識煮飯多咩?
我係因為毒開
掂掂下學識自己煮一個晏晝/夜晚
不過煮就日餐多.......

細個冇機會學煮
我識整蛋糕咋

我就係等放假呢個時候自學
因為放假都無野好做 又宅多
巴打有冇咁早訓?
冇想TG下你傾下心事 煩左成晚
馬會又賭輸哂啲錢 灰到仆街

Po上黎講啦我都想知
Ps 沉迷賭博倒錢落海

輸幾千姐 收左手了 岩先app都刪埋
唔想再咁病態
都係女 唉

感覺係咩
感覺就係你會成日諗住佢
感覺就係你會擔心佢
感覺就係你會想照顧佢
感覺就係你會係想係佢
感覺就係維持愛既良藥

你為對方做再多既野
你都只會感動到對方

咁我可以點
心態都改左好多
但係份人對住女仔又怕羞
可能要轉職魔法師

我明白你架

有相同經驗
大家為將來加油

可以無限吹?

同性我反而傾唔到
好快dead air

好羨慕

感覺係咩
感覺就係你會成日諗住佢
感覺就係你會擔心佢
感覺就係你會想照顧佢
感覺就係你會係想係佢
感覺就係維持愛既良藥

你為對方做再多既野
你都只會感動到對方

咁我可以點
心態都改左好多
但係份人對住女仔又怕羞
可能要轉職魔法師

我明白你架

有相同經驗
大家為將來加油

可以無限吹?

同性我反而傾唔到
好快dead air

同性我都係 . 幾好朋友都唔係傾到好耐 如果係wtsapp既話。反之現實中既我係極難做到dead air無論男女。。

咁我可以點
心態都改左好多
但係份人對住女仔又怕羞
可能要轉職魔法師

我明白你架

有相同經驗
大家為將來加油

可以無限吹?

同性我反而傾唔到
好快dead air

好羨慕

睇下年紀差幾多
可以從興趣 例如韓星 去傾
有時可以多啲問有關既野 唔識扮識dd 聽過下記得
好感動
無我係到個post都推到

我明白你架

有相同經驗
大家為將來加油

可以無限吹?

同性我反而傾唔到
好快dead air

好羨慕

睇下年紀差幾多

我鼓勵用snapchat因為傾得多有互po相會有儲火
有啲女仔為左儲火靚啲會每日都send唔同圖俾你製造topic 雖然佢係個個都send(可能) 但係都練習到同女仔講野要注意啲咩
好感動

以為你瞓咗添

有相同經驗
大家為將來加油

可以無限吹?

同性我反而傾唔到
好快dead air

好羨慕

睇下年紀差幾多

有啲女仔為左儲火靚啲會每日都send唔同圖俾你製造topic 雖然佢係個個都send(可能) 但係都練習到同女仔講野要注意啲咩

唔玩Ig 唔玩snapchat
Fb係搭車悶就睇下
想搵番想同價值觀既對象
好感動

我眼瞓但係唔捨得離開呢個post
平日收埋收埋既我 今日竟然會搵傾計post..
好感動

Sorry 借左你個post傾左陣
男女相處既野

可以無限吹?

同性我反而傾唔到
好快dead air

好羨慕

睇下年紀差幾多

Fb係搭車悶就睇下
想搵番想同價值觀既對象

真心難,而家香港社會無咩人係唔玩
除非年紀大少少既

可以無限吹?

同性我反而傾唔到
好快dead air

好羨慕

睇下年紀差幾多

Fb係搭車悶就睇下
想搵番想同價值觀既對象

除非年紀大少少既

試下啦 咩都試下先好
想識女學習既話

可以無限吹?

同性我反而傾唔到
好快dead air

好羨慕

睇下年紀差幾多

Fb係搭車悶就睇下
想搵番想同價值觀既對象

除非年紀大少少既

唔明有咩好睇
識既都係男仔
都鍾意玩運動/毒開
有時真係毒到好想扔自己落街 (比喻嚟 無自殺傾向
呢排間唔中就會諗起一個隔離班 但完全無傾過計嘅女仔 不過已經完sem畢業 呢世都唔會再見了
雖然就算見到都無用 有一兩次上堂坐佢隔離都唔夠膽撩佢講野(亦唔知講咩好 我份人都幾怕生) 於是我同佢嘅對話就只有「我想問幾時補課?」呢啲一句起兩句止嘅
我覺得我再係咁細膽真係呢世都唔使旨意有女 仲要個人無條件可言

利申:奇蹟拍過一次拖咁大把 諗極都唔明點解佢會接受我呢啲毒到巔峰嘅人 不過奇蹟果然只會發生一次 我呢啲人無女先係正常
唔好意思 當大家傾緊男女相處之道時
想問下大家對於生小朋友有咩睇法
你說你曾經愛過我,可惜回不到那一秒

同性我反而傾唔到
好快dead air

好羨慕

睇下年紀差幾多

Fb係搭車悶就睇下
想搵番想同價值觀既對象

除非年紀大少少既

唔明有咩好睇
識既都係男仔
都鍾意玩運動/毒開

形平時唔入呢d post
點知今晚失眠 又悶悶地

同性我反而傾唔到
好快dead air

好羨慕

睇下年紀差幾多

Fb係搭車悶就睇下
想搵番想同價值觀既對象

除非年紀大少少既

唔明有咩好睇
識既都係男仔
都鍾意玩運動/毒開

你有女contact架嘛 follow下 無聊睇人地story再r水吹姐
人地覺得你無問題就會自動sd相比你傾下計 原本識既做下好朋友都好

錢係重點
無錢唔好生

好羨慕

睇下年紀差幾多

Fb係搭車悶就睇下
想搵番想同價值觀既對象

除非年紀大少少既

唔明有咩好睇
識既都係男仔
都鍾意玩運動/毒開

你有女contact架嘛 follow下 無聊睇人地story再r水吹姐
人地覺得你無問題就會自動sd相比你傾下計 原本識既做下好朋友都好

Sorry
無 0女仔朋友
我識既男仔都無玩呢d/ 拍緊拖

錢係重點
無錢唔好生

為乜而生仔? 想組織家庭? 本身都鍾意小朋友?
有時真係毒到好想扔自己落街 (比喻嚟 無自殺傾向
呢排間唔中就會諗起一個隔離班 但完全無傾過計嘅女仔 不過已經完sem畢業 呢世都唔會再見了
雖然就算見到都無用 有一兩次上堂坐佢隔離都唔夠膽撩佢講野(亦唔知講咩好 我份人都幾怕生) 於是我同佢嘅對話就只有「我想問幾時補課?」呢啲一句起兩句止嘅
我覺得我再係咁細膽真係呢世都唔使旨意有女 仲要個人無條件可言

利申:奇蹟拍過一次拖咁大把 諗極都唔明點解佢會接受我呢啲毒到巔峰嘅人 不過奇蹟果然只會發生一次 我呢啲人無女先係正常

我都明白 無啦啦搵佢講野又怕醜又突然
有好多人都過唔到呢一步
好耐之前補習都有見開同一個女仔同我同車 補習都係坐我前面
之後考dse幾次都同場考 都係唔夠膽傾計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞