三更半夜黎傾下心事!(2)

640 回覆
1 Like 1 Dislike
究竟應唔應該繼續讀書好

你想呢?如果你拎到cert 但你讀書個段時間都係唔知自己做緊乜 咁不如出黎返工 起碼有錢賺 到你覺得自己需要讀書時 再用賺返黎既錢交學費 你自然會比心機讀 因為羊毛出在羊身上 你唔想浪費讀書啲錢所以會比心機 (根據身邊朋友既經驗)

你又岩
究竟應唔應該繼續讀書好

你想呢?如果你拎到cert 但你讀書個段時間都係唔知自己做緊乜 咁不如出黎返工 起碼有錢賺 到你覺得自己需要讀書時 再用賺返黎既錢交學費 你自然會比心機讀 因為羊毛出在羊身上 你唔想浪費讀書啲錢所以會比心機 (根據身邊朋友既經驗)

我淨係唔想再讀而家個hd
因為真係好辛苦好唔開心
但走又即係白過左4年
你有新仔咪算,又要上道德高地,話新仔無介入我地

關我撚事咩,我又唔想知道

過去了 唔好再望返轉頭
反正你點屌佢佢都唔會覺得自己有錯
我好多年感情都係咁
究竟應唔應該繼續讀書好

點解唔想讀?

讀好耐都讀唔掂
本身又唔鐘意

讀左咩科?
唔識又想點行下一步
考慮清楚好d

配藥

我想去in空姐
但咩都唔讀去in又好似實唔請

其實你係咪真係想去做空姐先
始終呢一行無外睇得咁美好

過去了 唔好再望返轉頭
我好多年感情都係咁

我四年,我咪屌佢,你有錯從來都唔識道歉,又即係say sorry
究竟應唔應該繼續讀書好

點解唔想讀?

讀好耐都讀唔掂
本身又唔鐘意

讀左咩科?
唔識又想點行下一步
考慮清楚好d

配藥

我想去in空姐

我都有了解過
唉總之就頭痕

過去了 唔好再望返轉頭
我好多年感情都係咁

我四年,我咪屌佢,你有錯從來都唔識道歉,又即係say sorry

我琴日都無望返轉頭,今日唔聽話唔受控制
究竟應唔應該繼續讀書好

點解唔想讀?

讀好耐都讀唔掂
本身又唔鐘意

讀左咩科?
唔識又想點行下一步
考慮清楚好d

配藥

我想去in空姐

我都有了解過
唉總之就頭痕

我覺得只要你清楚自己既目標就得
要成功最緊要係兩種力
意志力同執行力

過去了 唔好再望返轉頭
我好多年感情都係咁

雖然好似好廢 但真心 唔好再諗
我比你更加耐 帽事x2 淡 唔知咩事咁分開都試過
今次仲要不動聲色咁走撚左去
我有唔開心 但我唔會再鬧再怨再講佢啲咩
因為我知道要move on
何必將啲時間放喺一個變左心既人身上
你都係 要捱過去

過去了 唔好再望返轉頭
我好多年感情都係咁

我琴日都無望返轉頭,今日唔聽話唔受控制

扮晒好關心我,驚hurt我,on99
究竟應唔應該繼續讀書好

點解唔想讀?

讀好耐都讀唔掂
本身又唔鐘意

讀左咩科?
唔識又想點行下一步
考慮清楚好d

配藥

我想去in空姐

好辛苦的

其實都冇咩工係唔辛苦
我而家差不多full time教體操其實都辛苦
只係每日返2 3個鐘好似好輕鬆

點解唔想讀?

讀好耐都讀唔掂
本身又唔鐘意

讀左咩科?
唔識又想點行下一步
考慮清楚好d

配藥

我想去in空姐

好辛苦的

其實都冇咩工係唔辛苦

教體操

點解唔想讀?

讀好耐都讀唔掂
本身又唔鐘意

讀左咩科?
唔識又想點行下一步
考慮清楚好d

配藥

我想去in空姐

我都有了解過
唉總之就頭痕

要成功最緊要係兩種力
意志力同執行力

而家先去讀我驚太遲
已經21歲

過去了 唔好再望返轉頭
我好多年感情都係咁

你都係 要捱過去

我知道架,琴日已經好好多,比佢撚左三個月唔爽啫

過去了 唔好再望返轉頭
我好多年感情都係咁

其實都分左手唔洗在乎前度感受 除非你想建立一個良好形象比佢 想佢知你係風度翩翩
若然唔係,你鬧臭佢都係合情理。你可以鬧爆佢以表心頭之恨,佢知唔知錯係另一回事,亦唔需要知道。起碼你鬧完都鋸啲先啦

讀好耐都讀唔掂
本身又唔鐘意

讀左咩科?
唔識又想點行下一步
考慮清楚好d

配藥

我想去in空姐

好辛苦的

其實都冇咩工係唔辛苦

教體操

其實阿豬阿狗都教得

讀好耐都讀唔掂
本身又唔鐘意

讀左咩科?
唔識又想點行下一步
考慮清楚好d

配藥

我想去in空姐

我都有了解過
唉總之就頭痕

要成功最緊要係兩種力
意志力同執行力

而家先去讀我驚太遲
已經21歲

記住
主要目標明確知道要點行
就一定唔會太遲

過去了 唔好再望返轉頭
我好多年感情都係咁

你都係 要捱過去

我知道架,琴日已經好好多,比佢撚左三個月唔爽啫

我前幾日先發生
但已經同自己講898 因為有啲野試過好多次都唔work 真係唔想再糾纏

過去了 唔好再望返轉頭
我好多年感情都係咁

其實都分左手唔洗在乎前度感受 除非你想建立一個良好形象比佢 想佢知你係風度翩翩
若然唔係,你鬧臭佢都係合情理。你可以鬧爆佢以表心頭之恨,佢知唔知錯係另一回事,亦唔需要知道。起碼你鬧完都鋸啲先啦

yes 所以我都唔會sd msg屌鳩佢
因為佢都唔會理
太過執著
辛苦既只會係自己

讀左咩科?
唔識又想點行下一步
考慮清楚好d

配藥

我想去in空姐

我都有了解過
唉總之就頭痕

要成功最緊要係兩種力
意志力同執行力

而家先去讀我驚太遲
已經21歲

記住
主要目標明確知道要點行
就一定唔會太遲

人地個個18就讀
我就變左阿姐先讀

過去了 唔好再望返轉頭
我好多年感情都係咁

因為佢都唔會理

睇我琴日叫雞post,已怒屌左

過去了 唔好再望返轉頭
我好多年感情都係咁

因為佢都唔會理

睇我琴日叫雞post,已怒屌左

佢今日打比我話傷好重,我先say sorry
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞