三更半夜黎傾下心事!(2)

640 回覆
1 Like 1 Dislike

讀左咩科?
唔識又想點行下一步
考慮清楚好d

配藥

我想去in空姐
但咩都唔讀去in又好似實唔請

其實你係咪真係想去做空姐先
始終呢一行無外睇得咁美好

我都有了解過
唉總之就頭痕

我覺得只要你清楚自己既目標就得
要成功最緊要係兩種力
意志力同執行力

而家先去讀我驚太遲
已經21歲

記住
主要目標明確知道要點行
就一定唔會太遲

人地個個18就讀
我就變左阿姐先讀

有心讀乜都得,年齡唔係問題。
唔好比藉口自己而限制自己既能力
你有新仔咪算,又要上道德高地,話新仔無介入我地

過去了 唔好再望返轉頭
反正你點屌佢佢都唔會覺得自己有錯
我好多年感情都係咁

我四年,我咪屌佢,你有錯從來都唔識道歉,又即係say sorry

其實都分左手唔洗在乎前度感受 除非你想建立一個良好形象比佢 想佢知你係風度翩翩
若然唔係,你鬧臭佢都係合情理。你可以鬧爆佢以表心頭之恨,佢知唔知錯係另一回事,亦唔需要知道。起碼你鬧完都鋸啲先啦

yes 所以我都唔會sd msg屌鳩佢
因為佢都唔會理

睇我琴日叫雞post,已怒屌左

佢今日打比我話傷好重,我先say sorry

我琴日咩難聽說話都講晒

過去了 唔好再望返轉頭
我好多年感情都係咁

我四年,我咪屌佢,你有錯從來都唔識道歉,又即係say sorry

其實都分左手唔洗在乎前度感受 除非你想建立一個良好形象比佢 想佢知你係風度翩翩
若然唔係,你鬧臭佢都係合情理。你可以鬧爆佢以表心頭之恨,佢知唔知錯係另一回事,亦唔需要知道。起碼你鬧完都鋸啲先啦

因為佢都唔會理

我琴日咩難聽說話都講晒

let it go
屌完之後
我唔會屌佢係因為我唔想佢屌返我
搞到我又唔開心
我好難先平靜到 唔想又打回原型

因為佢都唔會理

我琴日咩難聽說話都講晒

let it go
屌完之後

係訓唔著9up下
你有新仔咪算,又要上道德高地,話新仔無介入我地

過去了 唔好再望返轉頭
我好多年感情都係咁

因為佢都唔會理

咁洗唔洗去急症?
唔洗即係無事無病痛無死,即係呃安慰

配藥

我想去in空姐
但咩都唔讀去in又好似實唔請

我都有了解過
唉總之就頭痕

要成功最緊要係兩種力
意志力同執行力

而家先去讀我驚太遲
已經21歲

記住
主要目標明確知道要點行
就一定唔會太遲

人地個個18就讀
我就變左阿姐先讀

點解你要去比較?
你條路係為左邊個而去行?
果班18歲既人?
唔係姐
你係為左自然為左將來
一定幾歲開始關你咩事?
係你仲係到得個諗字繼續係到比較既時間
時間又俾你白白浪費
搞到我又唔開心

佢唔敢屌我,因為屌得有道理

我都有了解過
唉總之就頭痕

要成功最緊要係兩種力
意志力同執行力

而家先去讀我驚太遲
已經21歲

記住
主要目標明確知道要點行
就一定唔會太遲

人地個個18就讀
我就變左阿姐先讀

問下有冇得輕鬆轉科先

我同男朋友一樣煩
煩到抖唔到氣

過去了 唔好再望返轉頭
我好多年感情都係咁

因為佢都唔會理

咁洗唔洗去急症?

是但啦,我係講得有d過分,咪話你分手先同我做返朋友啦

我都有了解過
唉總之就頭痕

要成功最緊要係兩種力
意志力同執行力

而家先去讀我驚太遲
已經21歲

記住
主要目標明確知道要點行
就一定唔會太遲

人地個個18就讀
我就變左阿姐先讀

問下有冇得輕鬆轉科先

我同男朋友一樣煩
煩到抖唔到氣

係依到抖下氣啦 點煩法?
搞到我又唔開心

有無道理佢都會話我or發脾氣
寧願早啲斬攬

我都有了解過
唉總之就頭痕

要成功最緊要係兩種力
意志力同執行力

而家先去讀我驚太遲
已經21歲

記住
主要目標明確知道要點行
就一定唔會太遲

人地個個18就讀
我就變左阿姐先讀

點解你要去比較?
果班18歲既人?
唔係姐
你係為左自然為左將來
一定幾歲開始關你咩事?
時間又俾你白白浪費

真係搵人屌醒我
當初我讀哩科第一個sem已經想走
好多人叫我再試下先但嗰陣已經知道自己真係好唔岩哩科
真係應該自己想點就點

過去了 唔好再望返轉頭
我好多年感情都係咁

因為佢都唔會理

咁洗唔洗去急症?

喂 唔好再聽sad歌啦 越聽越頹 條女唔識珍惜你啫 實有其他好既女仔既
搞到我又唔開心

寧願早啲斬攬

係咪男人黎m咋?
搞到我又唔開心

寧願早啲斬攬

識得諗就好

因為佢都唔會理

咁洗唔洗去急症?

喂 唔好再聽sad歌啦 越聽越頹 條女唔識珍惜你啫 實有其他好既女仔既

我知,頭先聽巴打介紹既505喊左

我都有了解過
唉總之就頭痕

要成功最緊要係兩種力
意志力同執行力

而家先去讀我驚太遲
已經21歲

記住
主要目標明確知道要點行
就一定唔會太遲

人地個個18就讀
我就變左阿姐先讀

點解你要去比較?
果班18歲既人?
唔係姐
你係為左自然為左將來
一定幾歲開始關你咩事?
時間又俾你白白浪費

真係搵人屌醒我
真係應該自己想點就點

其實諗清楚自己想點行 依家去實行都未遲,就怕你遲遲未踏出自己想行既路,搞到理想同現實越行越遠,到時仲更加嘥時間。
酒精上腦了,試下訓

因為佢都唔會理

咁洗唔洗去急症?

我知,頭先聽巴打介紹既505喊左

喊啦 盡情喊啦 喊夠好重新上路啦,唔好為左條女而搞頹自己,值得咩 人地快樂過生活,你拼命去生存。佢只會覺得你咁軟弱,飛左你係明智既決擇

加油 振作

要成功最緊要係兩種力
意志力同執行力

而家先去讀我驚太遲
已經21歲

記住
主要目標明確知道要點行
就一定唔會太遲

人地個個18就讀
我就變左阿姐先讀

問下有冇得輕鬆轉科先

我同男朋友一樣煩
煩到抖唔到氣

其實拍左4年
一直都唔係好開心
簡單啲講我對佢百般遷就佢就得寸進尺
打我都好幾次
成日發我脾氣
咩都要我做
佢hd份fyp都係我做
久而久之我覺得好辛苦
次次想冷靜傾都嗌大交收場
因為我星期五六日都過去佢屋企訓
星期一先返屋企
但1月頭我就開始話星期日返屋企
因為近啲返工
其實佢次次都唔俾
有一日我就爆炸咁問佢點解返屋企都唔可以
佢就dum錢俾我自己返去
佢平時會車我因為我帶埋隻狗過去
但我嗰次就嬲到自己搭的士返屋企
過左3個月
佢有哄我既
但我都仲係好傷心
覺得點都冇辦法和好如初

要成功最緊要係兩種力
意志力同執行力

而家先去讀我驚太遲
已經21歲

記住
主要目標明確知道要點行
就一定唔會太遲

人地個個18就讀
我就變左阿姐先讀

點解你要去比較?
果班18歲既人?
唔係姐
你係為左自然為左將來
一定幾歲開始關你咩事?
時間又俾你白白浪費

真係搵人屌醒我
真係應該自己想點就點

其實諗清楚自己想點行 依家去實行都未遲,就怕你遲遲未踏出自己想行既路,搞到理想同現實越行越遠,到時仲更加嘥時間。

聽日問下

要成功最緊要係兩種力
意志力同執行力

而家先去讀我驚太遲
已經21歲

記住
主要目標明確知道要點行
就一定唔會太遲

人地個個18就讀
我就變左阿姐先讀

問下有冇得輕鬆轉科先

我同男朋友一樣煩
煩到抖唔到氣

其實拍左4年
一直都唔係好開心
打我都好幾次
成日發我脾氣
咩都要我做
佢hd份fyp都係我做
久而久之我覺得好辛苦
星期一先返屋企
因為近啲返工
其實佢次次都唔俾
過左3個月
佢有哄我既
但我都仲係好傷心
覺得點都冇辦法和好如初

男人打女人點講都係唔啱
我都明4年感情好難話分就分
但從文字表面,覺得你地面對面好難有溝通既空間,我諗你應該有試過wtsapp講返問題出黎? 效果會好過面對面?

因為要解決問題先要互相溝通,如果無溝通無共識,大家的確好辛苦既。

要成功最緊要係兩種力
意志力同執行力

而家先去讀我驚太遲
已經21歲

記住
主要目標明確知道要點行
就一定唔會太遲

人地個個18就讀
我就變左阿姐先讀

點解你要去比較?
果班18歲既人?
唔係姐
你係為左自然為左將來
一定幾歲開始關你咩事?
時間又俾你白白浪費

真係搵人屌醒我
真係應該自己想點就點

聽日問下

加油 要打爛砂盆問到篤

記住
主要目標明確知道要點行
就一定唔會太遲

人地個個18就讀
我就變左阿姐先讀

問下有冇得輕鬆轉科先

我同男朋友一樣煩
煩到抖唔到氣

其實拍左4年
一直都唔係好開心
打我都好幾次
成日發我脾氣
咩都要我做
佢hd份fyp都係我做
久而久之我覺得好辛苦
星期一先返屋企
因為近啲返工
其實佢次次都唔俾
過左3個月
佢有哄我既
但我都仲係好傷心
覺得點都冇辦法和好如初

男人打女人點講都係唔啱
我都明4年感情好難話分就分
但從文字表面,覺得你地面對面好難有溝通既空間,我諗你應該有試過wtsapp講返問題出黎? 效果會好過面對面?

因為要解決問題先要互相溝通,如果無溝通無共識,大家的確好辛苦既。

而家既我好想逃避
咩都唔諗
順其自然就算
尋日先又鬧完交
自從搭的士嗰日我地就冇咩過
但佢成日都想要
尋日都有問我say no
佢話我好衰點解以前乜都俾而家乜都唔俾
我話點解我係好衰
佢同個ex拍左年半都冇搞過但個ex唔衰
而我就係好衰
其實好傷心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞