【蜘蛛俠3】網上「劇透」三代蜘蛛俠同框奮戰 兩重要角色被賜死

344 回覆
190 Like 24 Dislike
好似美國巨腸3咁玩AVG 2.5
咁今次係咪4.5
不過CA3嗰陣既雜燴飯得嚟又平衡到戲份兼不失CA主軸
係咪有今生冇來世
個個係9up作故仔就算啦 endgame就真係有講啦 遲d Loki都係 不過點都唔係無啦啦有嘅
幾時有預告
佢係想做到CA3咁大堆頭
但今次冇russo brothers搞唔搞得掂真係唔知
睇定啲先
CA3 之前都冇人估到原來russo brothers拍大堆頭係咁得
只要覺得三代同堂都出到場我就收貨
其實舊班底真係冇咩avengers劇情上可以好好切入到蜘蛛俠故事又有好火花
Doctor Strange作為support role已經算係最好選擇,始終佢地infinity war有過互動
而且本身avengers剩返仲available既亦都真係冇幾個
好撚黑暗喎
真係

我都掛住 doc oct

Harley? No, it is Harry
扶不起既呀斗 如果真係咁 依個蜘蛛俠不如死撚左佢啦
任何野都有過氣既一日
dr strange confirm咗有
通常炒埋一碟一係主角失真一係其他要角變閒人
CA3實在做得太好
我喺呢個之前以為咸蛋超人8兄弟(長野博回歸做迪加嗰套)嘅平衡已經好難得
悶 又fake
不過好肯定未係而家啫
爆谷戲的確好難收皮 一代一代落去新既細路又會睇
有dr strange基本已經confirm左係玩平行宇宙
係蜘蛛俠故事玩平行宇宙唔係搵埋其他蜘蛛俠仲有咩玩
其實劃公仔劃晒出腸
專登否認吓彈出彈入炒吓新聞
全部角色都係sony嫁啦
Spiderman's villain universe
Morbius
I’m gonna put some dirt in your eye
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞