【蜘蛛俠3】網上「劇透」三代蜘蛛俠同框奮戰 兩重要角色被賜死

344 回覆
190 Like 24 Dislike
「預測」定流出呀
咁又唔好expect每個觀眾都會睇好多分析片
Marvel DC漫畫係多平行世界姐 但始終而家討論既都係電影 唔通下下都叫觀眾入場前又睇下漫畫又睇下啲分析片預告片先好入場咩 要靠其他資訊先連到戲/明白套戲講咩既話 咁套戲本物都唔係好好啦
可能你老母做雞俾狗公屌完先生到你隻雜種出嚟
細boss囉 未去到奧創呢d boss

其實蜘蛛俠真係好大發揮空間 真係睇佢想點鋪排
wanda個快銀真係唔出好過出
完全幫套劇制造左個反高潮
幫觀眾建立左個假期望搞到最後搶晒focus
wanda明明演出得好好比個編劇搞死
我都係
幾鍾意真打 拳拳到肉 同埋幾寫實貼地

wanda太虛幻太屈機 但劇情上就重要啲
始終係打開多元宇宙嘅開端
撚到癲
大家Expect 最尾1-2集會有磁力王/X-教授
或者至少有奇異博士
結果係乜柒都無
神鵰平實好多
我指啲花邊新聞
之前傳話falcon and winter soldier cut咗個彩蛋係關綠魔事
最起碼要重現呢幕meme

希望用返Netflix夜魔俠做
Dr.Strange : 我睇過不同時間線,一定要你(地)自己去處理,我唔可以插手

就咁搞掂
agger 仲有vision講到好似會同磁力王合作
點知原來係自己
唔會有可能嫁啦
嘈左成個Netflix 系列既街頭hero都唔會再出場
ohhhhh ! 咁正
綠魔:I am inevitable
Toby:And I……am……Spiderman!
無咗粒石點睇
4chan 都可以唔撚識 乜撚嘢記者嚟
Avenger 4咪開始有平行宇宙囉唔係點偷石
永遠都係長唔大
於是奇異博士前往其他宇宙找救兵,而救兵就是前兩代蜘蛛俠。

有咁多avenger唔搵,要去其他宇宙搵幫手
語言偽術
正常都係搵經理人
所以話冇人“call him”
佢之後好似補咗飛話啲嘢唔好咁肯定
平行宇宙講法喺2已經有提過,所以唔係無啦啦有
唔係
Charlie Cox版既daredevil係真係好有機會客串型式再出場
你話再以Netflix個骨幹故事再拍落去機會就真係渺茫啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞