發現男朋友帶女上屋企 代表啲咩

114 回覆
0 Like 7 Dislike
搭單求屌醒
打場友誼波姐
fd嚟咋嘛
男事主轟上黎我屋企話解釋

包膠
上到黎咪若無其事咁
問佢點解釋佢咪話條女本來要上堂點知返到campus先知取消,又落緊大雨,咪向住馬鞍山既男事主求救。
:男事主
: 屋企老豆老母都喺度,我點同佢扑野咖

但我估佢刻意del哂同條女既call record whatsapp message 。男事主之前有同我講本身佢地約左星期二夜晚出黎傾下野jam歌,咁之後夜媽媽去邊我就唔知喇

我嬲,佢就揸住「我講咩你都唔信嫁喇」呢個point黎瀨返我轉頭。又話我翻舊帳乜乜乜,喂大佬啊,其他野梗係可以分出黎講做獨立事件,而加講緊係信任,信任係類績返黎(?)

分手啦
唔好哂時間喺呢d垃圾身上
佢帶其他女仔番屋企前係咪應該諗下你會唔會介意
如果真係朋友,同你單聲囉

佢既說法係「咁果陣臨時臨急出面又大雨唔通由佢一個喺出面。我比佢上黎都係因為老豆老母喺度」
尋晚佢認錯就認自己無通知我,後補一句「但我又唔會因爲你話唔比而唔比佢上黎,因為我知我唔會做錯」
You deserve better
Btw見到college 樓主CU?

唔介意話畀你知佢地兩個都係CU
搭單求屌醒

嬌情啲講,好想信人,但次次都損手爛腳
你真係認錯喇,老婆

點樣技能好CHARM,識整水電煤?定醫卜星相
搭單求屌醒

嬌情啲講,好想信人,但次次都損手爛腳

放上黎啦 咁都淆底
帽事既 打下友誼波姐

包膠
上到黎咪若無其事咁
問佢點解釋佢咪話條女本來要上堂點知返到campus先知取消,又落緊大雨,咪向住馬鞍山既男事主求救。

但我估佢刻意del哂同條女既call record whatsapp message 。男事主之前有同我講本身佢地約左星期二夜晚出黎傾下野jam歌,咁之後夜媽媽去邊我就唔知喇

我嬲,佢就揸住「我講咩你都唔信嫁喇」呢個point黎瀨返我轉頭。又話我翻舊帳乜乜乜,喂大佬啊,其他野梗係可以分出黎講做獨立事件,而加講緊係信任,信任係類績返黎(?)

分手啦

佢既說法係「咁果陣臨時臨急出面又大雨唔通由佢一個喺出面。我比佢上黎都係因為老豆老母喺度」
尋晚佢認錯就認自己無通知我,後補一句「但我又唔會因爲你話唔比而唔比佢上黎,因為我知我唔會做錯」

條女唔識去Starbucks?唔識去m記?係要上人地屋企?
上到人屋企仲要影相post上ig?搏咩野
呢件事上我可以處理得好d
如果我唔俾你知就無事

係我衰八掛多手禁入去睇到
話唔定佢無打算話我知呢,兩條女自己玩,一箭孖鵰

包膠
上到黎咪若無其事咁

分手啦

嘿 男事主表示「帶佢見你喇,你地會好好傾」

包膠
上到黎咪若無其事咁

分手啦

一睇到都係咁諗 留係campus唔得架咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞