發現男朋友帶女上屋企 代表啲咩

114 回覆
0 Like 7 Dislike
如題

p.s 喺條女ig mystory 發現,除非我認錯男朋友屋企窗台窗簾同一齊買既蠟燭啦

攣都拗返直
男事主轟上黎我屋企話解釋

留名

LM
一切都係誤會 帽事嘅

有前科 仲唔走 等幾時?
帶返男仔上你到 再叫個男仔影相放ig story
好緊張,劉明跟進
但我卻欠天片雲
幫人補習啫 你諗多左喇
是咪男人都冇擔當
但我卻欠天片雲

呢首真正 mv仲正 袁天使娜
但我卻欠天片雲

呢首真正 mv仲正 袁天使娜

你同你條仔最後點
分手啦

包膠
上到黎咪若無其事咁
問佢點解釋佢咪話條女本來要上堂點知返到campus先知取消,又落緊大雨,咪向住馬鞍山既男事主求救。
:男事主
: 屋企老豆老母都喺度,我點同佢扑野咖

但我估佢刻意del哂同條女既call record whatsapp message 。男事主之前有同我講本身佢地約左星期二夜晚出黎傾下野jam歌,咁之後夜媽媽去邊我就唔知喇

包膠
上到黎咪若無其事咁
問佢點解釋佢咪話條女本來要上堂點知返到campus先知取消,又落緊大雨,咪向住馬鞍山既男事主求救。

但我估佢刻意del哂同條女既call record whatsapp message 。男事主之前有同我講本身佢地約左星期二夜晚出黎傾下野jam歌,咁之後夜媽媽去邊我就唔知喇

我嬲,佢就揸住「我講咩你都唔信嫁喇」呢個point黎瀨返我轉頭。又話我翻舊帳乜乜乜,喂大佬啊,其他野梗係可以分出黎講做獨立事件,而加講緊係信任,信任係類績返黎(?)

佢睇到個post?

無喇 佢好少上連登 一上都聚腳於音樂台
直接問啦
直接問啦

尋晚果堆對話就係直接問

包膠
上到黎咪若無其事咁

點解扑野先算out

男人都係鴨係種馬
帽事既

包膠
上到黎咪若無其事咁

我嬲,佢就揸住「我講咩你都唔信嫁喇」呢個point黎瀨返我轉頭。又話我翻舊帳乜乜乜,喂大佬啊,其他野梗係可以分出黎講做獨立事件,而加講緊係信任,信任係類績返黎(?)

分手啦
唔好哂時間喺呢d垃圾身上
佢帶其他女仔番屋企前係咪應該諗下你會唔會介意
如果真係朋友,同你單聲囉
You deserve better
Btw見到college 樓主CU?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞