發現男朋友帶女上屋企 代表啲咩

114 回覆
0 Like 7 Dislike
如果個時你男朋友屋企得佢同條女兩個人
cap圖問

無cap圖問,不過一cap個女仔就del post

有心比你睇
cap圖問

既然你cap左做乜唔問
cap圖問

有心比你睇

係我好奇又多手走去睇
如果個女仔知道我既存在,都post既話
一齊咗幾耐

年半多啲

年半到兩年真係差唔多

唔講你男友,個條女都好有問題

始終唔知真相我唔評論,就當佢唔係呃我,但都係有野暪我
一年前同你同一處境
樓主 走啦 留番少少尊嚴俾自己
綠帽唔怕戴 我戴左一年先狠心除
覺得自己on9左一年 希望你除得快

得用過來人既身份話你知
有得一次就會有第二三四五六次
你問心信唔信佢地上左屋企但無扑過野?
你一d都唔覺條仔污漕既 你可以繼續厄自己
但終有一日你會恥笑自己既on9

利申 拍左五年 散左三個月
直接問當事人喇 問我地托柒啊

打畀佢嗰陣佢好似無事發生咁 好似係

分手啦 愛您點會咁做 好憎依啲賤男
愈多懷疑愈快散

兩人相愛要講個 信 字

有晒証據都信?依啲叫盲左喎絲打
冇咩,我都成日帶女返黎
你上唔上黎坐下
仲問?飛得啦下嘛?

帽事既 佢住宿都好多朋友一齊房聚既

你覺得咁樣諗開心d就繼續啦
都唔知你仲諗乜野

呃得一次就會有第二次
So true

有前科?仲忍?
佢好靚仔定好有錢

唔算男神級唔係有錢,但有啲性格同技能好charm

唔知呢啲是咪前科
之前試過分手佢同第條女一齊,後尾我地一齊返又背住我同條女斬唔哂欖,最後呢三四個月我地係一齊既,亦都信佢無野
點知......

睇你個撚樣成個初出情場嘅死on9 咁
有機會比你走果陣又唔走, 到真係傷到入骨果陣先黎怪自己, 好喇瀨到冇得瀨之後走去怪男人, 滿門抄斬, 話全世界負心,之後又話咩放棄乜乜柒柒, 成個picture出撚曬黎。 個建議就係一係你快d同我死撚左佢, 一係就比佢屌大個肚,好好做佢個私人肉便器
冇咩,我都成日帶女返黎
你上唔上黎坐下

韓妹走左未
錫自己個女有咩問題?
仲問?飛得啦下嘛?

帽事既 佢住宿都好多朋友一齊房聚既

你覺得咁樣諗開心d就繼續啦
都唔知你仲諗乜野

呃得一次就會有第二次
So true

有前科?仲忍?
佢好靚仔定好有錢

唔算男神級唔係有錢,但有啲性格同技能好charm

唔知呢啲是咪前科
之前試過分手佢同第條女一齊,後尾我地一齊返又背住我同條女斬唔哂欖,最後呢三四個月我地係一齊既,亦都信佢無野
點知......

睇你個撚樣成個初出情場嘅死on9 咁
有機會比你走果陣又唔走, 到真係傷到入骨果陣先黎怪自己, 好喇瀨到冇得瀨之後走去怪男人, 滿門抄斬, 話全世界負心,之後又話咩放棄乜乜柒柒, 成個picture出撚曬黎。 個建議就係一係你快d同我死撚左佢, 一係就比佢屌大個肚,好好做佢個私人肉便器

巴打 求屌醒
冇架啦
一年前同你同一處境
樓主 走啦 留番少少尊嚴俾自己
綠帽唔怕戴 我戴左一年先狠心除
覺得自己on9左一年 希望你除得快

得用過來人既身份話你知
有得一次就會有第二三四五六次
你問心信唔信佢地上左屋企但無扑過野?
你一d都唔覺條仔污漕既 你可以繼續厄自己
但終有一日你會恥笑自己既on9

利申 拍左五年 散左三個月

三年前 都係同樓主情況一樣
我無同佢分開到 初初以為佢會改變
但後續 只係三番四次比我知道佢識女/上女仔屋企

一次不忠 百次不用
走得快好世界啊

利申 拍左兩年多 散左兩年一個月
上得屋企唔會唔扑
男事主轟上黎我屋企話解釋
唔好自欺欺人
面對現實吧
唔好做人第三者啦
hughug

佢睇到個post?

唉 唔好耳仔軟啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞