坂道46系囡囡貼圖區(34) 西野七瀬生日快樂

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
http://nogizaka46matome.2chblog.jp/archives/22016622.html
【悲報】欅坂ドラマ、日テレなのに視聴率が超大爆死wwwwwww

一d都唔驚訝 以前d劇就算mb演技差都有正經演員做配角,呢套野得YouTuber客串仲要每集咁多時間格硬砌cp,睇到人鬼咁尷尬,加埋又係肥秋一貫故弄玄虛劇情同d懶係隱晦既message

所以自從睇完真假二之後
我就無再睇過肥秋團D劇

初森呢

睇都冇睇過

本身已經腳長仲著到咁高腰

抱住嚟。。。
有無Up圖網 死閪晒 貼唔到圖

imgur

未見過有個網會係Apps重廢過用返Web版
除咗恆生

我用網頁版
有無Up圖網 死閪晒 貼唔到圖

imgur

未見過有個網會係Apps重廢過用返Web版
除咗恆生

我用網頁版

網頁好呀 安全性高
http://nogizaka46matome.2chblog.jp/archives/22016622.html
【悲報】欅坂ドラマ、日テレなのに視聴率が超大爆死wwwwwww

一d都唔驚訝 以前d劇就算mb演技差都有正經演員做配角,呢套野得YouTuber客串仲要每集咁多時間格硬砌cp,睇到人鬼咁尷尬,加埋又係肥秋一貫故弄玄虛劇情同d懶係隱晦既message

應該跟哂你諗既去拍就啱

應該跟哂你諗既去拍就啱

剩係為咗睇成員

應該跟哂你諗既去拍就啱

剩係為咗睇成員

根本拍套劇就應該咁諗

應該跟哂你諗既去拍就啱

剩係為咗睇成員

根本拍套劇就應該咁諗

淨係為左睇上村

不過一集得一秒

你搞到咁

應該跟哂你諗既去拍就啱

剩係為咗睇成員

根本拍套劇就應該咁諗

淨係為左睇上村

不過一集得一秒

你搞到咁

....

應該跟哂你諗既去拍就啱

剩係為咗睇成員

根本拍套劇就應該咁諗

淨係為左睇上村

不過一集得一秒

你搞到咁

....

暫時淨係聽到禾葵講過一句野.........
其實d觀眾點知邊個番號係邊個?
咪好易比錯 LIKE

單推無呢個問題
一生只愛7號仔

應該跟哂你諗既去拍就啱

剩係為咗睇成員

根本拍套劇就應該咁諗

淨係為左睇上村

不過一集得一秒

你搞到咁

....

無人想睇佢嘛。。。

剩係為咗睇成員

根本拍套劇就應該咁諗

淨係為左睇上村

不過一集得一秒

你搞到咁

....

無人想睇佢嘛。。。

Yes

剩係為咗睇成員

根本拍套劇就應該咁諗

淨係為左睇上村

不過一集得一秒

你搞到咁

....

無人想睇佢嘛。。。

Yes

平ching是咪被人hack jor
咪好易比錯 LIKE

單推無呢個問題
一生只愛7號仔

18號呢
平ching是咪被人hack jor

咪好易比錯 LIKE

單推無呢個問題
一生只愛7號仔

18號呢

誰輕輕叫喚我 喚醒心中愛火
咪好易比錯 LIKE

單推無呢個問題
一生只愛7號仔

18號呢

咪好易比錯 LIKE

單推無呢個問題
一生只愛7號仔

18號呢

啱啱睇咗
咁都叫鬧
隻揪未屌你老母
咪好易比錯 LIKE

單推無呢個問題
一生只愛7號仔

18號呢

啱啱睇咗
咁都叫鬧
隻揪未屌你老母

好嘈牙(會然)守屋茜
要求唔高 有茜茜做禾條女就夠
要求唔高 有茜茜做禾條女就夠

躝啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞