【B列付門面擔當TTK aka Jason】歡樂馬介休討論區(18)香港分部

1001 回覆
15 Like 4 Dislike
希望沙貝兒繼續留喺度 少啲出都冇所謂
嗱 姐係咁講 呢啲商業考慮嚟
Amber咁靚女佢捧唔起一樣要放人走
有啲好似Conil咁上完集真係game爆紅咗嘅人
亦都有啲出過幾次樣(好似係運動會?)都紅唔起嘅人
問題唔係佢捧唔捧 係捧唔捧得起
之前老是常出現嘅Demi同有個唱歌好難聽嘅女仔
佢哋紅唔起都一樣消失咗
唔係個個都好似爆丸戰士沙貝兒咁做次live會多咗咁多fans
你唔可以expect有公司簽你就會有名氣㗎嘛 你問吓你自己 你有咩能耐先?
簽你唔係包生仔㗎 隔離台一樣有啲簽完又好似隱形咗嘅人
與其咁樣做冗員 你不如好似Jacqueline同Amber咁離開搵更好發展 我相信佢哋又唔會死唔俾你走嘅

唔知你幾大啦 不過都大學生啦應該 呢啲嘢其實好閒
人哋又冇對你做過啲咩仆街嘢 唔好好似Vivi咁啦
完全唔知仲有新人
有音樂電台出過Demi wengsi ,但係佢兩個睇落冇乜觀眾緣,一個講嘢有蝗腔,一個又唔係好出聲,講真而家馬介休都係頹勢,仲谷新人我驚佢真係可以一鋪收皮
連一個機會都唔俾新人 其實好撚慘
可能人地一炮而紅呢
作為睇左馬介休4年嘅舊觀眾 我近排已經唔想睇馬介休啲片 可能已經審美疲勞咗
不過我都認同上面果個ching 可能要搞返起啲 先好捧新人 如何唔係會繼續走下坡
我覺得其實反而係近排個勢先好返d
d新人其實都黎左一段時間開始唔新慢慢睇慣
岩岩新黎果排大鑊d
唉 我仲未慣
鎔兒嗰大project可能會all in所有玩員呢
比啲時間大家
希望類似真係game
之前喺屋企開live嗰段時間介紹左幾個十零歲嘅
好多之後都要(出國)讀書 仲有幾個就上左一兩條之後就無晒聲氣 但係個人應該仲喺澳門
真係好難 特別係馬介休早排都沉咗一陣
嗰時唔啱推新人

連小薯茄推新人都唔太順利
但係其實真係game先唔好睇
好似話係拍劇?
最好睇係節奏明快嘅遊戲加好有創意嘅懲罰
睇落似,ig story多數見係conil同jason
我又覺得唔洗特別谷
每次game片都加一兩個新人落去
話唔定會有啲化學反應
大家都係講緊game片悶所以佢哋先搞啲咩劇情片
又搞曬音樂 根本就冇效果
你話demi wengsi咁樣 知道唔得再收皮都未遲
邊個係crystal我都唔知呀大佬
有冇諗緊而家本身四子,呢個頻道嘅招牌出片都冇乜人睇,當你突然間再放個新人落去嘅時候吸引力再下降,我覺得最尾成個頻道收皮都遲
近年黎講覺得有達哥果d係特別好笑
呢個真...

太多新人好影響節奏
達哥照顧細路可以出續集睇左幾次好好笑
達哥個種鳩其他人真係做唔到
Vivi開live ,大家都好多問題想問可以直接問
達哥都冇點見啦 係咁想當年都冇用
大家都係咁樣玩上嚟
四年前佢得
而加啲人就唔得咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞