想追有仔既女,會唔會好仆街?

219 回覆
21 Like 260 Dislike
追! 反正遲早你都會同佢散
垃撚圾 有仔都搞9人 j痕到咁?
垃撚圾 有仔都搞9人 j痕到咁?

有個廿靚歲人妻除哂衫係張床度等你
你搞唔搞啊,扮乜撚野清高

第三者介入點都唔岩
咩年代啊,你扎緊腳?

祝巴打有日會比第三者介入
針唔拮到肉係唔知痛嘅
sor9ry唔撚記得左你連有第三者嘅資格都無

係啊? 咁我有資格做人第三者就得
食撚埋人地條女又點

你咁叻又唔見你開埋樣,又要帶住個頭盔

我驚佢老公有上連登
不過你又岩,如果有機會比佢睇到都好

條女係咪姓麥

鬼記得姓乜,有個仔
後生女以為上完床就可以開單

好無品 食完仲擺上黎唱

見到佢講嘢就知佢係幾無品
以為好威威?
放長雙眼睇巴打將來老婆囡囡比人食完擺上網唱

第一我無唱佢,要唱既就自己開左post唱啦,
第二,又係你地逼我開樣
第三,唔會結婚 令你地失望

第一,無人迫你唔好講到自己無責任咁,咪又係串唔起比人講兩句即刻放原圖
第二,以為咁樣就無報應?你咪繼續覺得自己周圍食女好威囉因住收尾個幾年,可能就係呢排咖啦都好嘅,無機會變老咪唔使孤獨終老囉
是但放張圖上嚟就話係人妻
你話係你老母都得咖啦
有女就食咁無原則有愛滋都係遲早嘅事
繼續你嘅風流快活啦無乜時間咖啦
打呢個符號係咪會無辜無奈啲

第三者介入點都唔岩
咩年代啊,你扎緊腳?

針唔拮到肉係唔知痛嘅

食撚埋人地條女又點

我驚佢老公有上連登

條女係咪姓麥

鬼記得姓乜,有個仔

好無品 食完仲擺上黎唱

以為好威威?

第二,又係你地逼我開樣

第一,無人迫你唔好講到自己無責任咁,咪又係串唔起比人講兩句即刻放原圖
第二,以為咁樣就無報應?你咪繼續覺得自己周圍食女好威囉因住收尾個幾年,可能就係呢排咖啦都好嘅,無機會變老咪唔使孤獨終老囉
你話係你老母都得咖啦

哦,
去汽車台追下post睇下我上次點釣條女出黎
去女同事book單人房個post再追下,應該仲有幾個人妻貼過

第三者介入點都唔岩
咩年代啊,你扎緊腳?

針唔拮到肉係唔知痛嘅

食撚埋人地條女又點

我驚佢老公有上連登

條女係咪姓麥

鬼記得姓乜,有個仔

好無品 食完仲擺上黎唱

以為好威威?

第二,又係你地逼我開樣

你話係你老母都得咖啦

哦,
去女同事book單人房個post再追下,應該仲有幾個人妻貼過

哦,咁咪好威威囉
講咁多嘢淨係回個一個point咋
咁又係,啲精蟲都塞住晒個腦啦
你講下我又要追post又剩咁,以為自己係邊個?
追人條女岩唔岩我無咩意見,但又一日食完人妻仲要貼人上連登,真係有點仆街
將來必須承受惡果
簡稱A
大家係同事
我唔識佢男朋友 但知道佢地一齊左一年到
平時成班人食飯 大家會傾下計咁
返工就坐得好遠
有次A有野問所以wts我
開始傾計 但唔會講感情事 話題都好無聊
有時食飯佢會主動同我地成班講佢同佢男朋友 好壞都講
成班同事都知道A愛佢男朋友
但男朋友好多幼稚行為令到A好心淡
所以A有諗過分手 (不過都係諗字)
有次我有事,佢好關心我
但我知係出於朋友關心
-
佢性格開朗,直率,健談
佢唔係收我兵因為佢冇私下向我怨佢男朋友,對住我地成班有時又會講好掛住男朋友咁
我地亦都冇出過街
我仲諗緊追唔追好

屌你老母死狗公
狗公不得好死
樓豬
照追啦, 唔好諗
到時希望另一個巴打上黎開post
你會做果位既男主角
他朝君體也相同

第三者介入點都唔岩
咩年代啊,你扎緊腳?

針唔拮到肉係唔知痛嘅

食撚埋人地條女又點

我驚佢老公有上連登

條女係咪姓麥

鬼記得姓乜,有個仔

好無品 食完仲擺上黎唱

以為好威威?

第二,又係你地逼我開樣

你話係你老母都得咖啦

哦,

哦,咁咪好威威囉

你估我無野做咩大佬,
你講下我又要回,以為自己係邊個?

第三者介入點都唔岩
咩年代啊,你扎緊腳?

針唔拮到肉係唔知痛嘅

食撚埋人地條女又點

我驚佢老公有上連登

條女係咪姓麥

鬼記得姓乜,有個仔

好無品 食完仲擺上黎唱

以為好威威?

第二,又係你地逼我開樣

你話係你老母都得咖啦

哦,

哦,咁咪好威威囉

你估我無野做咩大佬,
你講下我又要回,以為自己係邊個?

咁你而家又回 講到得你一個多嘢做咁
樓主正扑街

溝佢條仔
我支持你 鍾意就去追
大家又唔好集火喺樓主身上
牛唔飲水唔㩒得牛頭低
條女受溝條女都有責任
Btw

他朝君體也相同
你兩條仆街都係臭雞,真係真條仔可憐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞