想追有仔既女,會唔會好仆街?

219 回覆
21 Like 260 Dislike
樓主幾時死
樓主應該做左決定

至於會唔會好仆街,你睇回覆都知有7成人以上覺得仆街
無必要爭論依個行為仆唔仆街,反正辨論正反對任何人完全冇意義
純粹係個人感觀

我自己唔會追有男朋友既女仔,
唔關仆唔仆街事,
最主要原因係好多時你追一個有男朋友既女仔

個女仔就算接受你都好有機會 會唔開心, 情緒唔穩定
容易搵你同EX做比較,容易同你一齊既時候諗起EX
或者如果佢灑脫咁同你一齊,
我就會覺得會出現上面巴打果隻他招君體也相同既情況

BTW 最後你追又好唔追又好
特別你決定左去追果個女仔
請你要有決心好好對佢,花多D心機落個感情到,唔好變成佢下一個EX

唔洗追 人地散你先諗 不過就算你追都睇唔到會長久 因為你都幼稚

可以見得我幼稚
追有仔嘅女,你只得一個對手

會唔會易追啲
佢男朋友係未細過佢?

唔係
不如你改標題啦!

[想追有老公既中女,會唔會好仆街]

如果有個中佬追想溝你老母扑野!你覺得點?

大前提,你老豆又叫雞,又講粗口!咁撚衰!咁佢係味應該帶綠帽?

都唔係事實 點解要咁改名

不追我覺得你唔會追到
就算追到佢都會掛住ex

留名睇你係同事之間臭朵
人地男朋友點關你老母柒事咩
咪撚攪鳩人啦,死狗公
鳩痕去叫雞啦屌

我覺得你唔會追到
就算追到佢都會掛住ex

留名睇你係同事之間臭朵
佢一日未結婚都仲有機會

下面唔該屌me 細力d

屌你
賤人
巴打你自己有冇女朋友
如果比你見到佢開啲咁既post你會點
呢啲賤人最好死快啲 唔好喺人間獻世
巴打你自己有冇女朋友
如果比你見到佢開啲咁既post你會點

一齊商量點追
追人條女死全家樓主一世爛賓周

又一日 呢條撚樣做乜柒咁激動
整大隻啲字威啲
定係追過人條女俾人屌柒過

太細隻字我睇唔慣。就下你啦,唔好吠!
扑埋人地老婆啦 又有咩問題
有仔既女好食啲架?屌你老母
見到話一日未結婚就追得真係好撚恐怖,遲下就有人問 想追人妻,會唔會好仆街?結左婚都可以離婚,去馬啦
見到話一日未結婚就追得真係好撚恐怖,遲下就有人問 想追人妻,會唔會好仆街?結左婚都可以離婚,去馬啦

結左婚又點? 靠張紙維繫關係?
如果個老公係差既,揾過個好啲有咩問題
當你追到之後
條女返去個ex度/比其他男仔追左
你千奇唔好鬧人臭雞啊
因為係你做狗公在先
差唔差唔係由你而係由當事人決定
成日有班人成日覺得"既然佢既另一半對佢唔好 不如同我一齊啦"
其實係咪真係覺得自己咁偉大係救世主?
覺得自己就係真命天子自己一定會對佢好?
事實上大部份情侶一開始都以為I am the chose one
大家一定會好幸福
你又真係夠膽肯定你地一定會無問題?
你敢肯定你對佢既好係真係佢所需要既?
咁當有一日你地既感情岀左問題既時候
就會岀現另外一位救世主去救你既女朋友

你明唔明講緊咩,條女自己分左手離左婚,你去媾佢緊係無問題,而家人地仲一齊緊,你插隻腳埋去搞散人 真係無問題?

人地差嘅自然會離婚,咁到時你點追都得
但一段關係係兩個人嘅事
第三者介入點都唔岩
將自己嘅幸福建立係人地痛苦之上更加係死仆街
唔好再自我感覺良好啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞