想追有仔既女,會唔會好仆街?

219 回覆
21 Like 260 Dislike
見到話一日未結婚就追得真係好撚恐怖,遲下就有人問 想追人妻,會唔會好仆街?結左婚都可以離婚,去馬啦

結左婚又點? 靠張紙維繫關係?
如果個老公係差既,揾過個好啲有咩問題

人地差嘅自然會離婚,咁到時你點追都得
但一段關係係兩個人嘅事
第三者介入點都唔岩
將自己嘅幸福建立係人地痛苦之上更加係死仆街

終於有人講人話
他朝君體也相同呀
又一日巴打
憤青feel
又一日巴打
憤青feel

好悶無野做都要撚下狗
見到話一日未結婚就追得真係好撚恐怖,遲下就有人問 想追人妻,會唔會好仆街?結左婚都可以離婚,去馬啦

你明唔明講緊咩,條女自己分左手離左婚,你去媾佢緊係無問題,而家人地仲一齊緊,你插隻腳埋去搞散人 真係無問題?

睇黎係你唔明,
點解我插隻腳入去可以咁把炮搞散人地?
要散既話我唔插隻腳入去都會散!
唔散既話我點搞都唔散!

但一段關係係兩個人嘅事
第三者介入點都唔岩

第三者介入點都唔岩
咩年代啊,你扎緊腳?
前一兩年都有類似經歷
同樓主唔同既就係我一直唔知佢有男朋友
直到有日知道左 我病左成個月
之後我強迫自己放棄
用左成半年先叫放得低

不如你而家同佢做朋友先
等人將來真係分手先再追
未嘗唔係一個好選擇
死開d啦狗公
又一日巴打
憤青feel

好悶無野做都要撚下狗

無野做試下搵下有d 咩做 我都試過好悶 結果試下去玩下d 平時一定無去玩過既野 例如潛水
不過睇你有無行動力
信我 好爽
又一日巴打
憤青feel

好悶無野做都要撚下狗

無野做試下搵下有d 咩做 我都試過好悶 結果試下去玩下d 平時一定無去玩過既野 例如潛水
不過睇你有無行動力
信我 好爽

準備緊去英國考試 無時間去玩
你搶得番嚟嘅都會比人搶番走
想屌樓主老母,會不會很仆街

但一段關係係兩個人嘅事
第三者介入點都唔岩

第三者介入點都唔岩
咩年代啊,你扎緊腳?

祝巴打有日會比第三者介入
針唔拮到肉係唔知痛嘅
sor9ry唔撚記得左你連有第三者嘅資格都無
想屌樓主老母,會不會很仆街

如果佢老母受既又點會仆街
你老母比狗屌呀仆街 唔死都冇撚用 點解你果次有事死唔撚去

但一段關係係兩個人嘅事
第三者介入點都唔岩

第三者介入點都唔岩
咩年代啊,你扎緊腳?

祝巴打有日會比第三者介入
針唔拮到肉係唔知痛嘅
sor9ry唔撚記得左你連有第三者嘅資格都無

係啊? 咁我有資格做人第三者就得
食撚埋人地條女又點
屌你老母
做sp
( Show Blocked User - 又一日 )
冚家剷啦狗公
收皮收隊收線收埋你個精子腦喇
做sp

識玩

追 , 如果驚比人話代表你唔愛佢
無論你現在追唔追都好
你都要同佢熟

佢一分手
起碼唔需要由零開始
屌您老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞