G Shock討論區(5)

1001 回覆
9 Like 14 Dislike
見人買咗,好似好伏吓
https://shopcasio.jebsen.com/tc/2021-summer-lucky-bag?utm_campaign=search&gclid=EAIaIQobChMIj_zLkM-m8gIVTrGWCh05uAcuEAAYASAAEgL3hfD_BwE

福袋 A - $999

總價值HK$1,960至HK$2,360不等
內附2款CASIO不同系列手錶 (G-SHOCK / BABY-G / EDIFICE) 及CASIO 計算機1部

(登入會員帳戶進行購買)
福袋 B - $2,999

總價值HK$5,860至HK$6,760不等
內附2款CASIO不同系列手錶 (G-SHOCK / EDIFICE) 及CASIO 計算機1部

(登入會員帳戶進行購買)
放得入福袋都死貨架啦,唔通會擺隻衝擊丸入去咩

就算係型號ok都應該係d賣唔出既顏色

正價maxium 六千幾可能係大泥王、金屬B5000個d

MTG以上正價座底都七千,所以唔洗諗。
靚款柒色真係想死
買錶最重要款+色都自己鐘意,比你三千買隻正價六千,實價都唔洗四千既錶,但柒色搞到唔會戴出街既錶就真係徙錢啦
尤其玩 gshock 不嬲都係玩色
印象中上次出好多全紅ga2100
有一隻gwa1100-1a3 一段時間冇用 而家發現曬太陽都冇用充唔到電 知唔知拎去維修大約幾錢

5000/5610 你地鍾意白光定綠光?
白光係新出
信和賣4080 玫瑰金

入左手~
未買就買舊先,新版隨時追得番
不過個人喜好白光
第一隻gshock...買咗日本GA2100
諗諗吓正顯好似幾襯白光
想入隻5610紅圈白光,但好似未出亞版
GM-2100 係咪有得買?
你地會買咩色?
一定係綠
隻Gshock戴完拎去洗
洗完錶面出霧氣
有無人識清?我用風筒吹完嗰1分鐘係好清
但隔一陣又曚返 係咪要放米缸
入水?
外面霧氣一抹就應該無事

入面霧氣就係入左水啦rip
就咁銀色重好
已經好過上一隻雜色
請問隻野 重唔重手
唔算重啦,同普通色一樣
之前有隻紫色...拎左去換電之後去沙灘入左沙...

我都想問下有無人建議換電去邊度換好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞