散戶助攻 萬達獲利退出AMC

232 回覆
174 Like 7 Dislike
句野好中肯喎 好串咩

900%賣左冇cap到 最後升左上2000%
我廢早左賣轉返做正股
睇住500幾%先好冇
我唔知你地閱讀能力係點所以係到講到明
我就的確係講緊wsb班友令到萬達成功借機走到
因為事實就真係咁,但同你地買AMC後搵唔搵到錢就無關
更加就無講過話你地接左火棒又或者串有人輸左錢
唔好妄想成日有人逼害你唔抵得你贏到錢好嗎小朋友
reply錯人了
十年賺一蚊獲利可觀坐多幾日有多廿蚊
萬達好波!
是但啦反正都係被利用
錯左啦
錯左太認真對待班小朋友
幾好波既,特別考慮到佢其他業務陷入資金危機時,呢邊居然反轉小贏到返去救火
你啱 萬達必須輸 邊個有買amc邊個藍 等佢走左先爆買上三十都係錯!wsb係藍!
邊個入座!推!搵佢出嚟
珍 amc holder 普遍智商偏低
可能係有班友先前係財台被人串得多心有不忿,而且情勢好轉咪想串返轉頭,呢種心情唔係唔可以理解既,係入錯po咁囉
問題8~14依個價都keep左好耐 佢要走大把機會走
點解依次又話係借機走 借機走點解又唔等到升先走
原來十四蚊叫炒高左 疫情前市值都唔知十四蚊個數點計
唔好啦比我ff啦 推上熱門#1啦 大家需要知萬達走左呢個好消息 90%股票係散戶手上 ceo話五月有三百萬個散戶揸住amc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞