想番去讀番書重新裝備自己,測量好唔好?

103 回覆
7 Like 77 Dislike
地盤d land survey
返6日 人工低
你有電牌做電王人工應該好pay好多
有A牌就做到電王咩
睇樓豬乜柒都唔識
都唔知佢個5年係點過
你係香港都溝唔到女你條死毒撚重幻想自己可以溝到其他國家啲女 醒下啦
挑,去多幾十個國家就自信番晒黎啦!
係海到鳩吹話見過海賊,鯊魚,救過遇難船,見過走私,啲女覺得你有見識就濕啦!
我只可以話你聽……poly 測量穩入政府做測量主任,max 月入四萬四,係呢個人人都爭aco既年代,簡直屬於改變命運既科目,至於工程就算啦,留翻比做……
唔考牌咪
ive bs > 乾收銀hea幾年 > BD / Housing SO
樓主 你是向錢看想諗專業嘅就花多d心機報nursing/社工/it好過la
測量你無degree又不考得牌 比你做好多年都未到30k你又制不制?
想請問吓,it呢行又讀乜好?
係程序定係美術?還是其他?
自己讀I大 pt hd或者讀坊間d bootcamp course掛 我讀測量 你問下it界嘅師兄穩陣d
睇下去邊啲國家啫
去印度菲律賓咪溝到
初級全能海員證書100%做本土油船,行遠洋船一定要HD個個,不過畢業好小人會行船
英文唔好,半途出家仲做工料測量,你當d UGC大學畢業測量死架,測量考唔到牌就中年等失業
半途出家無相關經驗,HD,你想點睇,年年成班U grade測量在職人士考
你呢7年從來冇諗過考emsd? 你都30到 再轉其他範疇太蝕啦 做好電算啦
成日有d人覺得只要佢讀咗相關學歷仲要係19HD 考政府officer位就輕而易舉
A牌個爛尻手作都肥3次,真係咪撚做電,害死人
宜家油麻地開top up開到走圍係
Ive Hd 就係實戰派
大學就學院派
睇你鍾意邊個
睇你覆呢啲就知你傻x黎
原諒我咁直接
你都係學左做人先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞