日本聲優真係垃圾集中營、原神都有人玩

207 回覆
292 Like 28 Dislike
得好少聲優鐵黃
果陣神魔咪又係成堆連登仔玩
咪就係
講到日本真係care呢D野
唔玩當抗爭
幫樓主update下先
貼堂

原神is神ゲー🙈

連登聲優黑名單:
1. 村瀬歩 - 超重課原神、重肝原神57Lv、Mildom開台打原神、話原神係神Game
2. 悠木碧 - 超重課原神、重肝原神55Lv
3. 前野智昭 - 重課原神
4. 小松未可子 - 縱容老公重課原神
5. 田中理惠 - Youtube開台打原神
6. 木村良平 - Youtube開台打原神
7. 高橋李依 - 同悠木碧聯機打原神、廣播節目しごはじ中向上田麗奈hard sell原神
8. 花守ゆみり - 同悠木碧聯機打原神
9. 堀江瞬 - 同悠木碧聯機打原神
10. 島崎信長 - Twitter出post話入坑原神、講明會課金抽卡
11. 鬼頭明里 - 同矢野妃菜喜聯機打原神
12. 矢野妃菜喜 - 同鬼頭明里聯機打原神
13. 立花日菜 - 話自己夢想係成為原神可玩角色嘅聲優
13:松岡禎丞表示已抽得自己所配角色
有冇玩雀魂, 第五人格, 碧藍航線, 明日方舟, 少女前線既聲優
順便整合個black list
糞驚
連登仔都幾撚慘
偶像沉迷打原神
跟就奶共
唔跟就假fans
連登仔咁黃唯有quit囖,棄推囖
免費仔學人講抵制
你有比個一蚊人地賺咩
成個支那仔咁

樓豬睇啲VTR玩啲紅底炒game唔計

其他聲優玩原神, 就出post分化先

樓豬, 隻雀魂都係支那抄game黎
你個black list加埋花江夏樹
鬼滅都唔洗睇了
咁咪唔好睇同買BD 淨係買漫畫咪得囉 除非個作者都奶共

日本政治冷感世界第一國家中No.1
藍色好有 紅色有啲 黃色冇乜 綠色冇 橙色完全唔明
藍 : 非常關心
紅 : 比較偏向關心
黃 : 比較偏向唔關心
綠 : 唔關心
橙 : 唔知道

上5ch無意中見到哩張圖
連登仔有咩見解?
Cy又抄9人 仲要抄支那 我絕不答應必須抵制
cy爸爸出品 必屬佳品
公連只係參考 原神擺明係抄襲
錯就錯在原神係支製講咁耐都仲要問?
呢啲畫面紅白機時代不就有了嗎 咪又係啲角色打橫打嚟打去 爭在條血喺上面定下面
文化入侵太强
大把人就算唔玩原神 都仲要用pay pay tik tok
我同佢地講係支那app 黎 佢盜取個人資訊,佢地回應同藍屍一撚樣,話咩行得正企得正唔怕
另外一堆識講中文既日本人,個撚個都有裝we7
是咪幻覺 你個強字點解好似有啲唔同咁
仲有好多後生化埋啲支那妝
好哋哋有啲又平又 made in Japan 嘅化妝品唔用
喺到吹捧啲MIC 重金屬 Animal test 化妝品
一代不如一代
Lm
道歉del錄影
超市入面 啲薑蒜個啲 支那產既同日本產既銷量係2個世界黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞