日本聲優真係垃圾集中營、原神都有人玩

207 回覆
292 Like 28 Dislike
啲冇社交嘅日本仔先唔玩原神

日本同台灣口識朋友
背後為人仔隊台灣
應該列哂所有幫原神配音嘅聲優出黎逐個審
然後佢地有份配嘅動畫一集都唔撚睇
島﨑信長(島崎信長)
@nobunaga_s

14時間
よし、本日の危機契約ノルマ完了
#アークナイツ

-------------------------------------------------------------

島﨑信長(島崎信長)
@nobunaga_s
·
15時間
さて、これはいよいよ原神始め時でござるかカエデの葉キラキラ

-------------------------------------------------------------

https://twitter.com/nobunaga_s

島﨑信長話差唔多時候開始玩原神, 當然實際係咪真係開始就未清楚
但就已經100%肯定玩緊明日方舟
有玩中國電話game都唔會拎出嚟講啦
咁咪冇得睇蜘蛛子
仲睇? 人地比緊錢養緊支啵
引戰post
其實都有唔少台仔玩
自己隊自己
中國人賺日本人錢,佢地係咪奶日
立花日菜
@hinata__ba
·
2月25日
夢や目標はちゃんと言ったほうが
いいよと言われたので言ってみます。

原神にプレイアブルキャラで出演したい

----------------------------------------------------------

馬娘聲優話想幫原神角色配音

https://twitter.com/hinata__ba/status/1364936358020612099?s=20

仲有原神花咗好多功夫去扮日本野, 由隻game本身去到宣傳手法
你present舊野俾日本人, 佢地唔查間公司未必知係支那野
哩種說法完全過時,
上一上日本討論區, twitter, 甚至係外國討論區,
個個都知 mihoyo 係邊個國家既公司
你直接講緊mihoyo, 知係邊度公司唔出奇
換一個問題問啦, 玩緊一隻game, 有幾多個人真係會去了解係邊個developer, 邊個publisher
求其搵隻apps hea時間既人可能唔理,
但輕度既遊戲迷都對遊戲公司有一定認識
見老任就狗衝, capcom, SE等公司出game又衝
手機驚見cy出新野又一堆人衝, 原神面世之前全世界都大炎上
相對幫mihoyo增加左知名度,
話唔知原神係邊個國家出品只可以話嗰個人不問世事
2020年大作
唔玩正傻hi
我屌你老母呀
//話唔知原神係邊個國家出品只可以話嗰個人不問世事//
你咪就係描述緊, 過往十幾二十年, 經濟不景, 缺乏向上流動機會, 靠娛樂麻醉自己支撐生活, 中層或以下日本人做緊嘅事囉
你講嗰類人相當大部份係網上活躍份子, 一定知原神係乜
運營有少少出錯就狗衝狂屌叫運營賠石既無課金,
我指既係對打機興趣唔大, 無聊搵隻apps hea下既人,
裝原神都會嫌操作多麻鬼煩, DEL佢轉裝隻P&D玩嗰D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞