日本聲優真係垃圾集中營、原神都有人玩

207 回覆
292 Like 28 Dislike
五毛聲優
全部block曬
悠木碧同小圓係兩回事尼
垃圾聲優最鐘意黐金糠,其他冇咁多人氣既作品,就算佢地配主角佢地都係極少會提
有人氣既話就算配大配角,佢地都會日講夜講
永遠剩係識靠黐作品嘅人氣嚟上位,仲要黐到出晒面
垃圾原神就算撇開中國唔講,抄game呢一點都值得抵制啦屌
其實都有好多配音就配音唔洗因為背左套野就奶到出面
Lm 等睇 hololive 港台炎上,之後等班鬼佬睇下亞洲人幾 toxic
真 LOL唔見佢地出聲,
MHR 狗源貨唔見佢地出聲

同呢條友冇乜分別

人地大前輩未做中國愛之前都賣大陸艦娘廣告

留名等睇 hololive港台炎上, 又出個post vtr係咩垃圾集中營, 全部black list

食住m記繼續分化毒撚
好正常 要接受呢個世界就係咁
香港人都係一鳩樣
好彩我老婆無係入面
雖然唔知邊個
但原神將來大把新角色出
只要做得聲優就有機會接JOB
係得茅野愛衣冇人敢搵
一搵佢接JOB必定炎上

所以愛衣FANS可以放心全力支持
我一個日本聲優都唔識
剩係知我唔玩包含中資既遊戲
唔好意思, 覆錯人,
其實係想回你樓下嗰位
笑死
你係香港人,會唔會知人哋泰國丶日本丶馬拉果邊嘅政治問題?
邊間遊戲公司支持共和黨?
點解要去要求人地知我哋嘅事
連登毒撚同小粉紅本質一撚樣

人地用大陸野又嬲嬲又 blacklist

還掂一世都係地底泥,仲理乜春野黃藍紅圈

玩下 game 對住老婆打個丁咪算囉,甘嬲把撚
小松 : 屌你樓主 又關我事
就算唔講政治,原神呢啲抄襲game都唔應該支持啦。
呢樣真, 嗰陣見到nier automata招牌moveset同獨有收刀動作照抄

自己整完啲野, 俾支那抄仲要賺得多過你, 佢個業界應該開始要醒
有得揀既話我寧願收刀之後把武器直接消失而唔係掛係個背到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞