FIFA21 Ultimate Team不推文討論區 (161) 終於到法甲tots

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
咁撚快
痴線佬
佢不嬲係咁
Aouar值唔值得做?
但做完應該得返200k
之後仲有Guarantee SBC
張freeze牛蛙聖誕用到而家
終於可以upgrade
對完d仆街大陸仔即刻網速慢左好多
我屌佢老母
有幾次打大陸仔比佢入波前個網會lag lag地,佢入咗之後個網又咁岩會順返都唔知有冇咁橋
點解成日啲後防截完人地粒波就硬直
然後人地可以零秒搶番粒波就空哂射入點玩呀
頭先有球人地鳩bridge
隻閘踩停粒波,跟住對面條友一個唔該又搶番個波然後鳩bam近柱入
同埋終於體玩到Neuer個on9跪波模組
明明球射波係佢手邊,佢都跪撚左係到唔撚撲波
但佢又入唔到我隊西甲
次次都跪低好on9
忍唔住手買咗tots利雲試下
果然新卡係有buff
明明數值同toty差唔多
損佢利你wor咁都屌
頭先都入左手試緊 見佢跌左價......
5星weak foot

8 chem 代 tots llorente 打cm box to box 幾好用 夠靈活俾波靚防守都唔錯
依家每星期轉隊諗點full chem仲耐過玩
紅卡中alessandrini 意甲PP中左馬天尼斯又想玩
好明顯係0:0,白踢左35分鐘
為左入隻渣古,成個前場同陣大執
隻Kimpembe勁唔勁?
我仲用緊rg Varane+tots Fofana
想玩Bamba 加Ben yedder加aouar
唔知今集ben yedder 好唔好用呢
同問
我用緊rg Varane + Sd zagadou
唔洗錢奴左先冇壞,睇stat一定勁過你而家個兩隻
之前抽中左張黑卡 都幾勁 當然你話去到top tier級數緊係未到 但法甲 法國 hybrid 德甲果幾隻都幾抵玩
有冇人可以幫我睇奴kimpe個friendly
砌隊有咩要求?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞