FIFA21 Ultimate Team不推文討論區 (161) 終於到法甲tots

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
Dead game
隻91 kante 點解升到咁? 有得再升?

原來俾果位巴打誤會我打drop back先跳舞
唉咁我真係輸得好柒
A巴法甲有咩心水想汁
真係好廢啲pack luck
開30rg球員果個ultimate pack
得一隻84
其他81或以下
82,83一隻都無
我打過佢 好似唔差
對我黎講佢好勁, 根本出唔到自己半場
可能我輸到純拉防中遮射波路線, 有drop back feel??

我早兩日先係度問完點逼搶, 睇黎442較埋tactics 都仲係廢
得果3 隻貴一截
Bamba 可能ok
Bamba打右翼seems jeng
Aouar食咩chem好
條友都幾on9drop back就justify到跳閪舞鳩pause?
冇改錯名
今集gameplay 又垃圾, league sbc 又做唔到, 即係趕客叫人唔洗on game 啦垃圾ea
我都想講,Drop back都唔俾?
咁對面龍門開短我唔鐘意都可以跳舞? 痴鳩線
冇改錯名

冇啦我應該真係打得似drop back克人憎
雖然明明較埋壓逼tactics
我尾段仲較埋十字制個壓逼架啦
場場都開forward dropback
轉陣玩下
Anchor 好似唔錯
是但啦呢啲人都係任佢點演繹
總之佢跳閪舞就點都啱
轉陣玩下

前兩日4222, 今日全日442
仲有咩陣易練壓逼d
4231? 唔想玩3中堅
尋晚3點都出咗呢個包
我用開442 都覺得今年威力低左
可能係3cb陣太強勢
今年d lb rb 好喜歡自己收入黎
442,7格depth,press after possession loss
已經算係最易壓逼既陣黎,再練就係睇你manual switch timing
4後的話 442好過4231今集
3中堅冇計 始終守禁區封射波位易好多
成日手痕忍唔住抽pack 啲錢玩到砌番隊野都唔得...

師兄們可唔可以俾啲意見邊個陣好?
我switch 太慢,有幾場拍落對面,佢已經傳左波
所以可能怕輸
後段純控人遮射波線似drop back
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞