FIFA21 Ultimate Team不推文討論區 (161) 終於到法甲tots

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
牙朗啲頭槌屈到
平時點都捱到14w但今個星期無mood打
8w算 下星期唔夠分報WL就當休息一週
下星期仲有冇紅卡tots
17w剩1
9成都係贏反cup
打機順便練eq練心臟
點洗法
ultimate
一撚樣
起碼有5 6場90分鐘和
大部分都輸鳩曬
之後每場輸一球即quit拿拿聲14算唔想曬時間落隻閪驚到
無所謂 紅卡都唔會中好野
Me too好辛苦 當比自己有休息嘅機會
我都覺自己冇咩進步過,加埋我真係做唔出8,9個人塞晒在禁區走,淨係打反擊

今日對到個真係打到嬲,將的人塞在後防都算,俾佢追返,我控個波唔動,佢真係唔迫唔搶,同我一齊唔動
依個月奴足啲obj又打WL
今星期WL打到手一半就手指公痛

有冇咩方法快啲好
棄game 保手指
++
屌你老母
對面搵隻what if Mbabu打cam
搶極粒波都彈返落佢到 接近零角度射中內柱入
失左兩球都係咁 屈撚到
3*sm wf 打cam
零角度抽內彎入
禁區正中偏左少少拉個r1就龍都唔中
呢隻game d射波physics可唔可以唔好咁戇鳩
唔洗sm
佢一味鳩爆同bridge就撞開哂我啲人
WL算好,刷Obj search幾十次先入到,入完仲要大機會對面走場

大家小心d 呢條友, 我技不如人輸俾佢
但自問狂攻冇縮, 打法唔仆街
佢無啦啦跳舞又角球旗, 有罰球後狂換人晒時間唔知做乜鬼
原諒佢佢有PTSD
生活壓力太大,可能真係弱智,現實社會畀人恰,要打機撚人揾返平衡
今晚整埋TOTS Aouar奴Kimpebe先
屌你老母射親都block到有冇可能
夾硬逼自己打埋個14W佢
毛文杜蛇單刀炒撚到懷疑人生,反而窄位大力近柱對手冇移龍都失
兩場靠AI constant pressure追和入加時再絕殺埋

十幾場輸波除左3-4場真心feel到Skill Gap之外其他都唔知係輸自己失誤定scripting

打多一個禮拜就脱苦海
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞