邰哥邰智源:「武漢肺炎」

220 回覆
1565 Like 13 Dislike
眼殘
係紅到痴線,新生代有邊個夠佢黎
副業又成功,賣衫,野人火鍋,民宿,個人YOUTUBE
笑死我比佢去日本果集吸引咗,我連返工都邊做邊睇
木曜四大運
好少睇, BOOKMARK 下睇下佢講乜遮
睇哂佢d一日系列再講

就算你覺得佢唔紅 都會好佩服佢
其實果陣係幾鐘意circus覺得好搞笑
後尾無跟開唔知點解佢地無啦啦無晒節目
根本記者訪問佢就係為咗俾網民攻擊同恥笑而賺點擊率同收視

佢又大嘴巴,譚伯之流
https://www.youtube.com/watch?v=IhhSw1Urst0

呢集會見到邰哥份人同佢份人差幾遠
唔好意思佢今年年頭先出冊
如果講紅 綜藝方面真係無架啦
再排應該到 張立東 綜藝方面
睇晒,有幾集仲會不停重睇,例如一日理髮師SIMON超撚好笑
一日台電員工好佩服佢既勇氣,畏高仲肯頂硬上
乜而家阿叔都識上連登?
林北蛙丸喇
無計啦 小馬退團 廖人帥又唔想再做幕前 想轉去玩藝術野
真係識cirus 由香港大爆走開始 已經團體解散尾段
人地突破自己50歲同李俊傑搞網絡綜藝成功咗話人撈youtube霉
唔講台灣,日韓美加啲youtuber靠view數(唔計donate)都fat fat 啦
條友都唔知邊度彈出嚟上連登,可能佢對youtube印象停咗喺2009年之前。lol
所以呀公做事做人心態名氣等等改變咁成功
呀公都有講過多謝陳百祥肯搵佢做網絡節目
如果無木曜四超玩 仲係一個老屎忽藝人 曹西平個類
EASON幾靚仔,有印象
小馬同黑人成日一齊
廖人帥係團長同導演
KID只係夠癲,團體時期真係最撚霉

當然唔太熟佢地,個時日日睇黑澀會同棒棒堂所以有順便留意下
eason係最靚仔 五官輪廓 如果輪成個團體
佢地黎香港拍節目個時直情無crew 靠廖人帥剪加拍
武肺
睇黎巴打先係個懵撚
你搵香港youtube同台灣youtube比
木曜假假地都200萬訂閱,香港個班都未係個皮
佢 同 陳百祥不嬲都係真台灣人
飽讀詩書 四書五經
唔同D小粉紅
仲有佢係其中一個少數藝人台灣國慶有POST IG的
同埋佢平時都不斷強調國家國家 珍惜所擁有既
又鐘意振興台灣文化 產業 人 所有野
真愛台藝人
唔係佢做網台都唔知佢係D咁既人
相反其餘4個 唔計日本人
基本上無一個夠膽提同講 國家之類既野
依家leo都撈得好掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞