邰哥邰智源:「武漢肺炎」

220 回覆
1565 Like 13 Dislike
邰哥真係算 唔少人都跟過佢
雖然無三王一后咁深背景
但佢平易近人 又唔似芝麻憲有時擺下大佬款 好多後一輩都尊敬佢
呢到係咪全部都睇木曜先識邰哥 佢平易近人? 唔好玩啦 佢以前係大悶鍋出晒名惡同埋鐘意屌鳩人 食飯要食好野 個個都買佢怕 係以家經歷過低潮先收斂左
佢以前就真係幾大牌 就係大悶鍋之後先學識收儉
不過佢後台唔硬係事實 所以知道要改 先變成近年咁
起碼好過唔少老屎忽架喇
咁譚玉瑛都應該係阿姐級
大家記得CLS佢地
海協會副會長
佢可能覺得 綜藝上 得吳宗憲張飛豬哥亮 徐乃麟 先係大哥 但其實根本好多大哥 庹宗康係大哥 曾國城又係大哥 曹西平又係大哥 其實邊使諗得咁複雜 夠老 仲係個圈撈緊 有一定知名度咪大哥囉
佢做木曜之後真係變左好多 仲教大蛇丸要學多d成語
台灣youtuber發展勁過電視台
但你要分清楚 有d人係人地比面你先叫你做大哥 有d人係真係嚮電視台有影響力嘅「大哥」
蛇丸夠紅啦掛,佢都話全台灣最尊敬既係邰哥,仲唔夠份量…?
依家肯放低身段 唔係都同舊式電視機一樣要比觀眾淘汰
佢勝在口才 但大悶鍋成日鳩噏 個時都比人屌過
溫妮著得好撚淫
至少佢肯改肯學而家形象好好
你再睇下香港堆食古不化嘅old seafood
曹西平撚係大佬 後生嘅時候紅姐,之後收曬皮啦。 邰智源好聽就大佬,難聽就萬年老二,邊似得康哥,曾國成呢啲真大哥,渣住幾個節目仲要坐正
人地係MC卡貝網絡電視台...
順便擺D片去YOUTUBE....
笑死人咩
施公
睇到tvb搵曾志偉就覺得成個台都冇得救 我寧願你搵返陳志雲 佢做個期起碼都仲有向世界出發呢d高質節目睇下 不過人地肯唔肯返黎又係另一回事
曹西平就算啦
香港人淨係識吳宗憲
講真邰哥轉型跟潮流做youtube 先勁
邰哥咁出名都話資深藝人
你都係木曜粉?
出名同係咪大佬有咩關係
胡瓜個堆依家都冇youtuber咁出名架
但佢係演藝圈就係大哥
邰哥本身都係聰明人
語言天分又高 好似識識地日文
連個仔都係讀書天才

反共既人明顯係高等啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞