邰哥邰智源:「武漢肺炎」

220 回覆
1565 Like 13 Dislike
https://youtu.be/DJlVlwnZ2X4?t=890

台灣人真幸福,有呢啲娛樂圈大佬一齊反共,KOL又有館長
邰哥
佢邊到係大佬 最多咪資深藝人
中國病
阿KEN,陳漢典,KID...仲有一大堆後輩係佢有份帶出黎,咁都唔算大佬?
仲要肯改變,幾年前網絡都做埋,而家依然好活躍,勁受老一輩歡迎,年輕人又識佢,係佢呢個年紀,除左吳宗憲就係佢
邰哥高幾班
吳宗憲真心垃圾
支持阿公
少數藝人公開慶祝雙十節
陳漢典係靠康照紅 kid係靠玩很大吳宗憲紅 邰哥真係唔算係大佬 乃哥 城城哥 菲哥 胡瓜 吳宗憲呢d長期有電視台幾擋節目揸手先算係大佬 你可以睇翻木曜未有個排佢慘到冇節目做周圍上通告 所以先有亂入獸 不過佢有遠見 後尾做木曜翻生
依幾個點會係佢帶出黎 咪玩
有地位就唔洗霉到撈youtube
無知真係可怕
依個年紀 姐係叫你搵曾志偉,陳伯祥做Youtuber 肯放抵身段同有人睇先講… 霉…
娛樂圈真係難撈
做20年主持,中間無斷過
都只係"資深藝人"
如果有睇開木曜4就知邰哥出親外景勁多阿叔C9識, 不知幾受歡迎
陳漢典係模仿節目出身,係康熙彈起,康熙係一星期錄一日,其餘時間佢都會返模仿節目,模仿節目最大就係邰哥
KID係百分百彈起,因為玩遊戲勁,之後去玩很大做小隊長,表現好固定落黎,但其實幾個月後差唔多同時期就係木曜登場,個時名氣真係唔高
木曜開頭係得邰俊,之後先有KID,再慢慢而家先六條友+制作人
KID都講過佢貴人係羅志祥>吳宗憲>邰智源
阿KEN唔洗講啦…
邰照明
咪玩啦 依條list全部都係跟人主持做下把位
你有幾可見到大佬成日上通告
你完全唔知佢𠵱家台灣幾紅
一直都好紅…出到街啲阿嬸癲晒
虫合~~~~~~~
一齊做模仿節目 但大黨班友有d地位既咪得郭子乾
唐唐早幾年先比人屌到喊
i love邰哥 完全無架子 記得佢喺香港做一日侍應 又做海洋公園職員 全程同香港人講廣東話 超尊敬佢工作態度
廣東話,日文,英文都識講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞