AKB/OUC48本家討論區#18 穢土轉生,共送峯岸/本家CON有新野公佈未?

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
唔好諗多咗根本而家每團都係獨立運作
當分店都唔想show本家果時 本家仲駛乜賣人情
反正你隻還野食仔都同我DH無關

冇分店仲好 慳返之前分出去啲豬肉位
今日con一開波既選拔組就係下面呢16人, 話唔定到時俾長友彩海呢匹黑馬跑出, 再加田口愛佳.

入山杏奈、岡田奈々、岡部麟、小栗有以、柏木由紀、久保怜音、倉野尾成美、谷口めぐ、千葉恵里、長友彩海、西川怜、福岡聖菜、向井地美音、武藤十夢、村山彩希、山内瑞葵
尊醬係邊位?Google搵唔到嘅?
16期山根涼羽?
千葉最強係每次上電視/event都吸到飯, 係年輕人堆中有觀眾緣, 歌舞需要再操, 但最麻煩係d握手見面撚好似唔多buy佢, 搵一個握手好d既成員同佢雙c可能係折衷既做法.
thanks
曬馬
太kai sin啦 太kai sin啦

幾想佢地4個齊齊入選拔
Mogi真係難啲
居然敢出純血
原來營運真係介到鋪毒癮

我豬
Loop咗呢條片好多次
首先老女人終於肯認自己係大嬸
其次肥向算係接得幾靚
https://www.instagram.com/p/CPN6jrvnhMI/?utm_medium=copy_link
我都覺 16人以上可以期待下
好似開始覺得肥向冇咗果種死𡃁妹嘅感覺

選拔就真係難d啦, 不過依家無晒分團, 識玩既可以俾ゆうなぁもぎおん一首c/w曲.
瀧野又贏!
贏左乜?千穗?船基地今日都俾人拆埋喎
瀧野例牌入本家歌曲,正!
做咩姐你
係咪好快有難波最強body睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞