AKB/OUC48本家討論區#18 穢土轉生,共送峯岸/本家CON有新野公佈未?

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

由世界走番入黎日本呢個彈丸小國成件事就好似升滿呢後入番新手村打怪咁

Yukirin
千葉握手短板你知我知, 咁呢個營運應該無乜理由唔知, 最近狂谷佢不外乎睇中佢既村外觀眾緣, 偏偏村內握手廚對佢又唔多賣帳, 所以我覺得搵一個握手好d既成員同佢雙c, 一個對內一個對外, 係戒斷百萬毒癮之下重新打開本部純血新一章, 可能係唔錯既做法, 當然長遠佢都要提昇下自己既對飯能力.

營運如果夠膽推新人, 其實可以搵久保同佢雙c, 不過又要解決兩人外型越來越唔夾既問題.
佢之前po左咩
出post話整左個噴霧機對抗奕晴
之後比人屌舊野無作用仲會傳播病毒

上次收政府錢出賈奕晴歌
今次收機器佬錢出post賣廣告
本家可唔可以試下唔好咁柒
做戲都無黎醒目
AKB48公式ルーム 現正廣播中!!
https://www.showroom-live.com/akb48_official
feel到營運有心派可靠嘅同期同前輩嚟傍住豬琪
DL扮得假得嚟好賤好笑
玩緊扮總選第一講感言
奈奈同淺七都扮過呼吸 仆你個街
尋日先讚完佢一下又柒番喂呀唔好咁啦得唔得
豬琪好q
瑞葵呢件衫幾好睇
俾珠割禾青走左佬
田口好撚正
AKB48 58th 單曲昨天發表於 9/29 發售,相隔一年多而選擇這個日子,有說是距離上一張純 AKB48 單曲「チャンスの順番」(2010年12月8日)剛好是3948日(サンキュー48),若真是有這用心那也是蠻有意思的。

營運原來下緊盤咁大既棋
サンキュー48摺味好濃 我擔心多過覺得妙
係愛啊哈利

藍色窗簾黎姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞