【ViuTV】《ERROR自肥企画》(75) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
35 Like 2 Dislike
睇到第四集,開始接受到果三個會繼續睇
正如我地中意error唔係單單零碎地因為玩彈賓周同爆金句呢d咁單向嘅野
呢d只係眾多碎片中嘅其中一塊
我地更欣賞係佢地建立出黎嘅一個整體
https://www.instagram.com/deegor_hkwa/live/
埋位啦埋位啦埋位啦埋位啦埋位啦埋位啦
用錯人啦 用error/mirror個noise都大十倍
好癲,呀b ig live 13k人睇緊
求拍
ERROR自肥企画,序
ERROR自肥企画,破

真心, ova +tv eva 個層次高電影版好多。
ova tv 係好多信息
電影版 only 推故仔
電視版比人寄刀片呀 唔出個電影
庵野比人隊死都似

當年太細個,為左睇動畫而睇,都唔太明白
到左大學個時玩機戰見返eva,又睇多一次
個衝擊完全唔同曬
係咪第一次將意識流帶入香港節目
睇到都覺得熱
又追唔切
啱啱再重新睇一次 好感動
我嘅理解係,如果觀眾唔去思考接受返嚟嘅信息,人講咩就信咩嘅,咁無未ready 去戰鬥
其實一直有陰D陰D講緊
Dee gor IG live 13k
出面瞬間多咗十幾廿個post講無制限 x error
其實又唔一定係從中得到思考 啟發嘅
但唔同嘅節目你用唔同嘅思想去睇lo
爆谷向嘅咪輕鬆lo 但唔好要求所有野都冇腦咁睇
唉 真係唔係好想入嗰啲po同人嘈
暉暉我愛你
已經一個人劈晒一噸藍妹
娛樂唔再係 youtube 咁碎片化,咁即食,其實,係都可以用腦去思考一件事嘅價值,sor 19999
我咁睇啦
有啲觀眾會期待佢哋係搞緊笑
因為喺佢哋嘅眼中呢一個只係一個娛樂節目
所以會拒絕接收佢哋認真講嘢嘅訊息
咁就即係娛樂致死咗
佢好似40頭,超顛

佢地係對應番當年EVA啊

當年EVA個結局因為冇經費
就出左個一片白布既純意識流結局

都好明顯啦,自肥個結局咪當年EVA意識流靈魂問答果段...
無關,但有意境
第一集玩下唔會覺
今集扮eva個段真係幾有eva feel
VIUTV不嬲以低成本制作, 邊次贏完收視會大搞, 同deadpool一樣繼續低成本制作到完場
dee gor 開live 幾分鐘萬幾人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞