【ViuTV】《ERROR自肥企画》(75) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
35 Like 2 Dislike
頭半集話咗今集係冇overbudget啦,所以後半集內容唔係因為overbudge先拍,係真係有野講(利伸9估)
其實Mike導有講過佢拍過最有挑戰既節目係大海男兒。
可惜當時無乜人留意到無人討論,見到佢都有係ending帶返出黎,希望大家都支持下Mike導出品,鼓勵下佢同工作人員啦!
呀B件衫
碌到光速咁
其實香港好多同Mike導一樣有心有heart嘅導演
同無制限一樣有才華嘅幕後
同error一樣好努力追夢嘅人
一直因為香港風氣扼殺曬所有機會
經過呢個節目,全香港都有眼睇
希望香港娛樂製作會有多咗自由度
令更多痴撚線嘅人有空間做痴撚線
有冇人cap到以有限製無限個句?
人地魯生都細過隔離台個後生仔啦
叻B
其實無制限同EVA 的製作團隊一樣
有幾多budget 就會諗到幾多idea
到最後實行都係會超資
LCC呢個比喻
好L準
唔想變成只有一種聲音
大家係無力感中
找回自己
多謝mike導 error
阿B開live

今次最大沖擊係有一班後生仔攞公司budget喺大氣電波度用十五集表面搞笑嘅節目去帶呢個message出嚟
多謝OT同Error
第三個星期轉玩熱血認真,深入訊息,行出咗一條與眾不同嘅綜藝路線

唔知全世界有無做過,至少香港真係未見過

有佢地,可能香港綜藝都可以係亞洲第一

最後

無制限 萬歲
想同你開
全世界入dee gor ig
嗰段應該唔係講緊budget多少問題
而且有d人淨係追求片段化嘅娛樂
見到唔係一般娛樂就覺得係其他因素影響e.g.budget
希望mike導都可以開live
TG 失控搞到要開live
所以點解連登某台班垃圾日日鬥viu都鬥唔死
唔係淨係黃定藍,代言金拱門定美心嘅問題
係人地真係高質太撚多,無論係內容上定形式上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞