睇完條片終於明點解ViuTV啲片咁好睇

224 回覆
776 Like 30 Dislike
條友唔單止係logic個問題
係連人格都有問題
父母搵女婿個套叫咩名?幾時做?
好似都係辯論隊隊友
屈文妓: 自己都唔磚重自己個台,冇人會磚重你
留名
花姐上陳志雲講嗰個sell唔到橋既節目慳d啦honey都好睇
無知一問 apple 創意總監 做啲咩
人地創意總監 整咗隊BTS出嚟
可能兩者唔可以比較
所以佢要做啲咩成績出 嚟先可以襯返個名銜
TVB 越做越差係因為冇尊重人地嘅意見!
Yes,有follow,想像魯生吱都唔笑咁打d好幽默嘅野。最近有個長post講完一輪最後嘅重點係叫花姐記得準時開會
但反而佢有限筆直 令error 佢地節目既製作團隊爆晒啲潛能出嚟
睇佢地每樣道具都落手落腳自己整 觀眾睇又睇得受落
效果似乎比起充裕筆直去做仲有效果
79年12月

佢好後生架咋其實
魯生自己做創作出身 佢自己都中意創作
咁緊係好過cctvb中意日日J歷史班老屎忽啦
xxx喺xx劇入面x分鐘爆喊+怒罵yyy,簡直係演技大爆發呀
好多人35/36歲 行得順少少先叫做到個manager
佢已經做緊個台長 成個電視台佢打骰

份cv勁到冇嘢好講 仲要0父幹0關係
跟住153條廢老就會話,娛樂圈講學歷嘅咩?靠人脈吖嘛
想睇
其實係
error就係...error囉
如果你話間公司好睇重佢地, 好多budget, 但係佢地賣騎呢, 觀眾個expectation又唔一樣 "吓淨係得咁架咋?"
error唔賣騎呢, 就唔係error, 觀眾都未必接受到個轉變
香港人就係鐘意睇人仆街, 但而家佢地台前幕後就係話俾你聽, 佢地可以仆得好好睇
youtube有時彈cctvb個channel 啲clips, 淨係個標題都覺得老撚土, content farm咁款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞