睇完條片終於明點解ViuTV啲片咁好睇

224 回覆
776 Like 30 Dislike
咁溏心風暴同巾幗梟雄當年真係受歡迎既不過佢最戇鳩係見依兩套收得就套套野都用同一個套路,十鳩幾年都係咁,我老母都嫌悶啦真係有競爭先有進步,cctvb最好睇果段時間都係2000年代仲有atv果陣
記得有張圖係全部都係差唔多表情嘅佢但寫唔同情況
之後仲first hon畢業
証明佢最後揀啱科
系主任亦無揀錯
有啲夜晚嘅節目其實都ok,例如晚吹系列(雖然廖碧兒嗰個麻麻)
以前嘅真PK、對不起標籤你都好睇
但未必係好笑
破壞性創新——魯庭輝。
我只係睇咗係連登吹捧Julia 嗰集
Julia 做得好過error佢地
同埋Dee哥 做嗰啲生火動作之類嘅身體語言 好似王祖藍都有做過

想問有邊集可以睇到
將人地個idea同你本地特色配合 嘅集數 介紹吓
其實好難避免
但個分別除左製作人員嘅編排之外,幕前嘅藝人表現都係唔同嘅野
好似tvb嘅整蠱節目多數都係好似突然間好撚大獲/邊個邊個真係嚇親收唔到科之類,但原來係冇野,係為左整蠱整蠱人嗰個
又或者啲so-called對抗類嘅遊戲節目,好似以前使徒行者xxxx嘅遊戲節目,係睇到班人喺到扮投入,但好明顯個感覺係根本唔係投入仲扮到好撚柒咁
又係呢條撚樣
大一年呀
TVB focus緊40幾歲後生仔嗰個層面。
仲有唔知幾時先出到街既天琦同侯強
我睇完買咗一箱藍妹
你覺得cctbb嗰班觀眾會唔會
呢d位正常40歲做都好撚勁 佢快左人一個decade
魯生有Instagram
有留意開就知佢超過一半同viu有關嘅post 都係mirror,error 呢啲二奶仔開新節目提都冇提其他藝員更加唔好提
個個都話佢好老細,問下佢俾幾錢筆直人做節目先啦
就停經個班?就賣M巾廣告?
飲藍妹睇架妹
見好多廢老都渣住支飲成日
最好睇應該仲係6叔話事個年代,佢有講過邊個都唔可以搞新聞部類似的說話,不過都係因為果陣仲未回歸,正如王晶都串97一樣。

成日想重返舊時,但係根本冇咩可能,頭條新聞都cut埋,仲喺度扮林鄭攞景定贈慶。
都要理性投資既
人哋魯生好似覺得膠戰好啲,突登寫個千字文講感想
自肥呢啲求其啦,都冇新生仔edan
Viutv到呢個moment 都仲係蝕緊錢
論財力佢只係細台,只係香港市民對佢期望過大
過多幾年viutv開始賺錢先有可能加到筆直
放落mirror 嘅錢你估少?淨係講簽mirror 都未必收支平衡呀
肯接納唔同意見再整合好難得
唔似隔離台咁高層話晒事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞