【ViuTV】《ERROR自肥企画》(59) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
28 Like 0 Dislike
好撚正
肥仔
主動要求比人彈
都仲係接受唔到佢ig profile唔加error個名
mike: we do it to the artist performs good
today an artist passed by and said he wanted to try~
之前睇error遊33套藍綠色columbia搞到我好心動
Mike仲係公司 好癲
希望佢哋搞掂哂啲嘢可以抖下
舊年都講緊佢冇加
自救個期又經常唔share error活動宣傳
日日post自己歌
打你咩33真係r左部ps5翻黎
返睇咗幾次,鏡像就真係特登拍到咁既,所以gi應該係33想像出黎愛自己既幻覺(因為比冰飛咗),對返歌詞活在回憶中死去同這一生只可在夢境中相見 都講緊33比人飛咗之後就日日訓覺到三點FF女主角好愛自己(身分對掉)
仲有咩係佢r唔到?
講乜有乜
講一句 搶住送
33自己live講架
本身歌名同mv都有de javu嘅意思,仲叫人諗女主角係咪真人
33見字如果我啱,可唔可以送部ps5俾我
你點知佢唔加係因為唔想累兄弟定公司定其他原因,佢都喊撚晒口就放過人啦
按摩店
強化版真係cls
仲要係肥仔自虐
成班人俾阿mike調教到變m底
主動要求玩死亡行星
咁又無

自肥第五集
睇返原來話「可以話個女主角死咗」
加上最尾個shot阿冰好似係雲上面咁
我記得連登呢度有人話想食廿下死亡恆星
而家咁多job佢有得揀job啦
其實應該係有意思
唔知佢最後會唔會親自解讀呢
最重要嘅係阿輝拍 唔會純粹只係一個MV咁小兒科啦
193: 你哋係咪痴線㗎 之前我哋拍節目食屎又唔見你哋話食
個句係constance話件衫似壽衣先9up之嘛
時序應該係傾好晒女主角、mv內容,先再造衫,只係剪咗造初播先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞