【ViuTV】《ERROR自肥企画》(59) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
28 Like 0 Dislike
https://www.instagram.com/p/CPDCfU7H4JR/?utm_medium=share_sheet

CLS
Mike導啲死亡恆星真係可以賣出去
阿冰阿gi好似真係冇收片酬咁款
笑死
咦樓主搶到1001
2021年香港最新嘅文化名物
193有過小薯茄拍左集蕃茄薯仔talk
我啱啱都想些牙過嚟
出面啲人係咁話牙b同星野源似樣
同結衣結婚係終極自肥大獎
用1.5speed up 聽
咁都要俾個機會阿冰fans投票
如果阿冰多票我會放佢上post頭㗎
https://youtu.be/aCMUrPg_A4I
開 1.5 speed 聽同睇 好撚過癮
有冇人想研究下3爺個mv?今日佢吹到又心理學又天能,之後我睇咗幾次,發現幾樣嘢:
冰gi係鏡像嚟,gi係冰嘅倒帶
冰用泡泡槍射3爺,3爺用泡泡槍射gi
3爺瞓落阿冰隔離阿冰起身,gi瞓落3爺隔離3爺冇起身

我覺得結論係,
冰真gi假
3爺被人飛,傷心得濟淨係識得瞓,瞓到三點發夢,自己做咗冰個邊,幻想咗牙gi出嚟鍾意自己,由分手開始倒帶

mike暉mon post可唔可以話我啱
Why not both?
兩個都係33邀請嘅女主角
碌人情卡
不過有時娛樂圈欠人情債先難還過欠人工
樓主平時唔同你哋爭
一爭你哋輸先正常
肉償啦
係咪搞錯左 2段關係 3比gi更鐘意對方 冰就比3更鐘意對方
如果只有一段真 更大機會係gi then散左
之後為左安慰自己 幻想一個更愛自己既冰出黎
又有可能2段都係真 3傷心過頭 搵水泡/搵一個gi既影子=冰
我出咗街冇mon post咋
今晚知我咩料
因為post頭係樓主自肥企画 樓主開心先會放
其實係自從見過阿冰同大軍個張圖之後印象太深刻
jason 好正架黎緊22號有show仲有飛賣

利申打手
33豬好叻呀
鄭秀文仲有出歌
我反而幾同意層主個解法
我覺得33中意冰多啲但冰提出分手
所以一開始就同gi係倒敘返同冰嘅經歷,最後先帶出呢個gi嘅逆行係33嘅夢境
叻豬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞