【ViuTV】《ERROR自肥企画》(59) 無制限OT編集団x ERROR 回歸喇

1001 回覆
28 Like 0 Dislike
阿mike同團隊今次救poki算救得靚
拍到poki想好有悔意想變返好
再俾最甘嘅懲罰佢(例:死亡恆星6-7下連擊) 觀眾見到全個節目所有人都蝦佢就開始會同情佢
最後由無制限團隊做人格擔保(Mike剪埋ERROR遊大雪山事件poki撐啱啱升導演嘅佢同花姐頂、阿暉聽到poki段嘢好想喊咁)
咁樣做返好poki個形象
所以先咁嬲
出事嗰陣大好機會退error佢都唔退
根本又要睇唔起error但又想借error d名氣
佢地四個一齊拍野我ok
但吳保錡自己一個接廣告拍節目出歌我一律唔會支持
都係嗰句
懷才不遇首先要有才先成立
NIKE ADDIDAS呢D咪唔驚
佢地都豁左出去
唔係wo 一哥真係無post ps5
一哥今日無番viu wo
仲係灣仔拍緊野
Apple Music都上左
希望佢都有 支持一哥!
咁睇啦,error4子其實就唔想佢地散既,要走定留佢哋自己決定啦,上次自救佢哋4個都有出post覺得error條路唔係佢地想既,個陣都驚佢哋會散

其實同男排一樣,係想做既同擅長既分別
論綜藝唔駛講,但主持都唔係一條死路,演員都可以造星啫,起碼而家是但一個有份既戲/劇都會想睇
同意 講搞笑肥仔都唔係 但真係睇得出人地用心好多 所以其他人單飛我都支持 PK就真係….
仲有我睇番佢之前啲訪問佢好多時一要做搞笑野就西面 要呀Dee講野救番 同埋一睇就知佢唔想做error
今次佢奶野其他三個由頭到尾都無限support 真係唔話得
唔係講笑 究竟有幾多人因為error去左Netflix 睇呢套戲今日上埋電影熱門第6
我係其中一個

真係好似四子
早排姐姐開聲叫mirror北上發展
然後中國啲營銷pr 即刻拎姜濤嚟講
查小欣同屈穎妍又先後插error
希望佢哋頂得住唔好俾人搞死
佢真係勁得意 me好耐冇試過發花癲
最近俾老母睇error遊
睇完第一季佢逐個數error四子嘅長處
去到PK嗰陣問我:其實佢有啲咩長處?
頂 笑死
尋日開Netflix見到即刻開嚟睇
cls 原來肥仔M底
人地Benz 都襯埋㗎 隻隻色都有
睇我個名就知我咩料啦

有冇諗過人哋唔想
可以狂loop
俾mike導玩得多 變咗m底
人地想要嘅可能係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞