美國第三度阻止聯合國安理會通過以巴衝突聲明

135 回覆
184 Like 8 Dislike
洗撚同侵粉講嘢咩
班傻鳩唔係而家講關愛弱勢社群 一早比人掉去工場入筷子啦
係 個個人都覺得自己最慘
係戇鳩?
外國班白左on9
耶路撒冷自古以嚟都係以色烈領土,不容外界說三道四
唔講陰謀論
剩係講國家利益
美國係中東戰場冇可能唔支持以色列
美國投資左幾多係佢身上
先造就以色列今日串過馬撚
只要馬住以色列
美國係中東就有最大影響力
話係盲撐都唔過份
唔洗講咩道德

中東問題根本冇可能解決
就算所謂聯合國承認以色列嘅行動合法性
啲中東佬唔敢出聲又點
咪又係整啲武裝組織出嚟玩恐怖襲擊

一邊覺得自己係神選之人
拎返應許之地
另一邊鼓勵爭戰
除左打到一邊屁滾尿流
真係睇唔出有認同同理解對方嘅可能
垃圾聯合國,比埋班垃圾國家玩la
咁又咁講啦
支那你平時都做唔少呢啲嘢啦有咩資格話人

你懂以巴嗎,去過以巴嗎?
咩都冇又喺度說三道四
呢個問題根本毫無責任感

充滿咗對美國喺以巴問題上嘅傲慢與偏見
人哋都會接受善意嘅批評同埋建議
但唔會接受你支那喺度說三道四咁多指責
唔該你班支那賤種慳返啖氣啦
半年前佢同四個阿拉伯國家和解嘅時候承諾左唔會擴大東耶路撒冷殖民區,所以而家阿拉伯國家先冇乜點出聲,咁樣反而對佢更加有利去消滅巴勒斯坦加沙
反正攪咗成個世紀都冇結果
不如堂堂正正打一場仗好過
真,垃圾5毛只係識玩分化同醜化我地手足嘅犧牲
都係 打完唔佔 兵家死忌黎
同西楚霸王一樣 打完就走
巴勒斯坦家庭被逐出東耶路撒冷家園的「嚴重關切」

https://youtu.be/t9q9PDBsDe8
“If I don't steal it, someone else will” - Yakub
都未偷完,點可以俾你過
檢討民主國家就狗衝
檢討極權國家就我唔知我睇唔到
美國:以色列只係自衛,唔係衝突
以色列最終目標係伊朗就真,伊朗一有實質性幫拖,以色列(美國)就有藉口入去伊朗清垃圾
集中火力搞背後果個強國咪世界和平囉
打左5次啦
應該比巴人親身體驗一下猶太人係歐洲受嘅苦難
等佢哋明白點解猶太人有權係中東分地建國
五毛招數。話美帝唔民主 唔平等 冇自由

Straggle you with your own system.

到時佔左加沙,西岸咪一樣又打以色列
今次又邊個老師講嘅?
呢個暗地裡不和嘅組織 到底可以出到啲咩聲明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞