美國第三度阻止聯合國安理會通過以巴衝突聲明

135 回覆
184 Like 8 Dislike
天下烏鴉一樣黑
咩新聞?講句「目前無法支持安理會的表態」就係阻止?
連俄羅斯都唔撚敢投通過啦
五毛收皮
平時支俄做慣,今獲還拖
咁樣做只會後患無窮 因為你提防唔到自己族群會出現左膠嘅可能性
過多幾十年所謂嘅選舉權就會出現返喺嗰班人身上然後又會無限內戰 又種族歧視又乜乜77咁樣
上面成班5毛
中國唔通過就得 美國就唔得
香港人仲慘過巴勒斯坦人,但都無人出聲
大把以色列人喺美國國內好大影響力,係金主嚟
直接將巴人送入集中營放毒氣咪搞掂囉
邊條左膠學人講人權就送埋入去毒氣室
extreme times need extreme measures
要留聚居地比佢地 如果唔係佢地根據可蘭經發動聖戰
班撚樣做左咁耐美國人竟然唔知代代總統都親以架啦
冇人講中國唔通過就得 支那不嬲都係屎嚟 咁係咪唔俾兩舊都係屎?
就算煩都冇咩問題
緬甸搞到咁你班撚屌又唔出聲
以巴又關你班共聯合國咩事
啲阿拉伯人完全唔理解人地猶太人畀歐洲人迫害幾百年
人地而家來到巴勒斯坦想分你一半國土咁少
咁都要喊打喊殺一啲同情心都冇
以色列係咪唔會咁做!因為咁樣就要直接面對一個超級煩膠「伊朗」仲燃撚麻煩過坦巴勒斯坦
緬甸都有試過, 不過俾某2個國家否決.
今次係禮尚往來, 反正大家都知道係Bullshit舞台

垃圾
No one gives a shit
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞