[垃圾返工規矩]仆你個街 返工搭架shuttle都有階級觀念 你個額頭鑿住老屎忽呀?

177 回覆
961 Like 10 Dislike
開名啦屌
唔知佢乜水

好似 Elon Musk 咁,俄羅斯報價上太空太貴,佢就諗有無方法平 d,搞埋 SpaceX 出黎,我諗如果佢剩係識怨既話,呢個世界唔會進步掛

雖然唔係人人都係 Elon Musk,但人人都有解決問題既能力,解決唔到咩世界性問題,咪解決身邊既小問題甚麼乎私人問題羅

樓主將個不滿既能量用響正面用途無論對佢對公司對世界都有用掛,埋怨一陣就好,隔離 post 仲埋怨成世,呢 d 咁既人生比我寧願唔出世,真係獻世
咁似小學排小賣部 啲老師唔洗排隊直接打尖咁樣
開名啦 驚閪
三跑?
HAECO?
諗起舊公司有㗎shuttle鬼車嚟1802開
如果你收工前唔執好晒嘢就趕唔到
辭職啦咁閪
公司有shuttle
不過係正常收工時間後5分鐘準時開
但公司除左某某部門之外 全部都要ot
第一次聽
工程?
都唔知你真心定假膠
請問香港有邊間公司係會諗 "原來新仔或低級員工都咁有用,要對佢地好 d"
整得呢D鳩野 至少我保證樓主間公司99%係唔會有呢種想法
以為上世紀nigger
唔係細公司 係廢公司
是我就即走, 再鬧爆個HR邊個定呢d on9規矩
幫得政府大project唔係機場就係啟德啦
似十力力力,朝朝係啟晴村對出等shuttle
真心,係職場上你想要拎野,係憑實力同對公司有幾多貢獻。一條新仔入黎對公司咩貢獻都無然後要呢樣要果樣,你係老細,車就得 2 架,你會比邊個坐先?職場哪有公平,只有實力同貢獻
shuttle係比d工人同佢地d司機搭
都幾on9
on9工
建議開名辭職
連搭車都咁玩
做落一定比班老屎忽玩死
唔好懶醒啦on9😂
開名啦,等我地見識下咩垃圾公司會咁做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞