岩岩打左biontech第一針

636 回覆
157 Like 589 Dislike
唔知 我冇食 分享埋我打第一針嘅第8日之後 係地鐵坐係再抽畜 暈暈地 幾分鐘冇事 嚇親隔籬啲人 嚟緊要買醫療保險最後都係唔睇醫生 ( 病徵從來都未發生過)
樓主係邊度打?
我同friend係中大打都無口罩拎
唔稀罕政府口罩,純粹好奇
依家點?有冇再暈過?睇左醫生未?
第二針都打完
兩次都係針位痛 冇發燒冇唔妥
咪政府個啲運動場
驚乜野 我又無叫人打 不嬲打唔打個人選擇
連登變撚左日記
咁即係打完都會中啦 咁有幾戇鳩?

智利打撚哂疫苗又爆?

你打完咪又係要口罩? 慢慢做白老鼠啦傻鳩
日咩記 依家唔係我比女飛放上黎唱佢
係分享下打針有乜影響 大佬 疫情係社會問題黎
記得打第二針要食早餐
冇睇 冇再暈過 不過依家第2針第2日頭痛 thx
打完第二針你就知第一針只係一個笑話
頭暈可大可小 身體健康最緊要
智利打4 hing又拎嚟講
又唔見你講以色列,英國?
咪就係
可能佢弱智想搵fd子,唔好怪佢
e家就黎發展到政府叫人食飯屙屎瞓都係有陰謀架喇
跟住風險數據人地英美以色列出晒數據, 唔睇
總之你想打就打啦, D on9仔講乜唔洗咁認真, 當去動物園睇猩猩叫笑下算
fake乜鳩 佢已經唔係full load 只係開左一半黎打 即係12個位 只係有6個開左
楆準答案:
幾時死
五毛藍屍
撐政府
咁好留咗2百萬俾屋企
有咩遺言想講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞