Figure 討論 (97) 三年幾 走晒樣 出晒事 痴線佬勿入

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
我都好多未開...屋細要唸住display既先可以開..其他只可以擺床底
我都係 , 成個衣櫃有一半已經擺咗Figure , 仲未計偷偷地擺喺細路床下底嗰啲 . 我都遲下諗住裝修嗰陣時將間房大個數嘅空間都改為Display Rack
我個衣櫃都爆左...床下底都爆左仲要供個迷你倉
ching有冇棄電腦換多個櫃?.?
亂源只有一個
廳部舊腦掉晒mon同喇叭
成張檯放晒盒
已經由大機箱變咗細機箱 , 其實都唔係慳到好多空位 . 而家如果真係要擺新Figure嘅話 , 可能要僭建啲空間出嚟

btw我都開始考慮租迷你倉
丟左舊衫將d箱放衣櫃
掉埋腦應該可以...放成個display櫃
租啦0_0愈黎愈多膠
我放棄咗台機用手提
用先拎出黎
迷你倉一個月幾多錢?
租迷你倉都係遲早嘅事 , 而家收到嗰啲figure如果太大件嘅話通常直接放喺公司自己個位度放住先
睇地區...1皮一年左右..12-15呎
咁好...公司無人出聲??...GEM鋼鍊..白槍呆...Alter黑貞..應該爆你位
一皮可以買好多膠
4隻靚大膠......
我一定要用台機
房檯面三個mon加主機
左右都有櫃擺膠
成地盒 層架又有盒
勁迫
但你冇位就買唔到
思路正確
我就525一個月,荃灣區17呎,勝在仲偷到雞可以堆到上樓頂,而家好多倉都封頂避消防條例,我睇過好搵笨柒,曾經想轉倉但見到咁都係慳返道力算
但唔跟條例到時d膠出事就伏-.-...我果個無得上頂...跟左消防條例...好細
跟左都要你自己另買保險先掂,出事既話迷你倉個邊都係賠返幾個月租金過你算
所以我唔理啦,租得倉就預左擺到盡,封左頂咁搵笨我寧願唔租
求大佐開膠
其實租個劏房工廈寫字樓貴唔貴
上面底下放盒中間有得display下
吓 我賣市價咋喎 無任何開天殺價

更加無講咩嘢「罕有稀世珍寶」呢啲咁嘅on9 hastag

每隻膠放出去執幾舊有咩問題 只係為咗唔洗比錢一路有新膠玩

你想攻擊人又直擊唔到 人地有咩問題

呢啲就真係污名化喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞