Figure 討論 (97) 三年幾 走晒樣 出晒事 痴線佬勿入

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
一路都諗住訂行版
成日唔記得咗,結果搞搞下而家上網訂個價錢分分鐘同當初直接GSC訂差唔多
特典嘢多數gsc訂抵好多,仲要得2000羊運
個地台高到,amiami分分鐘要6000-7000羊運仲要冇特
可能 6 7000yen添
不過宜家都冇得GSC訂了 本身諗住橫掂都冇位1500$到買行版算 但自己唔記得咗搞到啲行版截咗訂
我Amiami最貴ems 7100😭係gem隻鋼鍊
題外話:大隻好似現平...黑貞,鋼鍊,白槍呆(15週年小櫻除外)
試下1680追訂?
我都見到大隻嗰啲係咁
其實等現貨係咪都有可能呢
聽日等另外有一間回覆之後睇下追唔追訂
咁樣計ami網上面訂計埋運費實在太貴
4000羊都接受到既...
1999/amiami上年定上兩年一件skytube大約3000羊運...

商品名稱
鑑純夏 兔女郎Ver.
作品名稱
Muv-Luv Alternative
製造商
FREEing
分類
1/4比例模型
價格
27,500日圓 (含稅)
發售日期
2021/11
商品規格
PVC製塗裝完成品・1/4比例模型・附專用台座・全高:約420mm
原型製作
盛藏 (Heartstrings)
製作協力
Dragoncraft
色彩協助
yozakura
發售商
FREEing
販售商
Good Smile Company

商品名
お久しぶりイラスト『華野しらゆき』
発売予定日
2021年10月発売
価格
16,800円(税抜)
販売形態・タイプ
塗装済み完成品
予約受付期間
2021年5月21日 11:00:00 ~2021年6月23日 23:59:59
サイズ
サイズ:全高約180mm
素材
ATBC-PVC/ABS/ポリエステル
付属品
布製台座/リンゴ
メーカー
ユニオンクリエイティブ株式会社
原型製作
原型 カープモデルズ
PAINT 七津 千織
https://union-creative.jp/goods/detail/?id=493
好似有啲角度限定
「百瀬 志乃」「十六夜 蘭」「クレア バニーVer.」
2021年5月 出荷予定 → 2021年6月 出荷予定

「ノーラ」「アルディス」「星月 楓」
2021年5月 出荷予定 → 2021年7月 出荷予定

「ソフィア」「遊美」
2021年5月 出荷予定 → 2021年8月 出荷予定

ノーラ竟然延到7月,明明島田4月尾已經收到先行樣品,希望唔好出事
4000 接受到 但係我見上面話可能六七千
之後再諗真啲呢隻個高度好似突破咗,驚佢個外盒本身都唔知幾大
但d盒一日未出貨一日都唔知幾大...好靠博
尼隻個盒一定唔方細
隻野砌完成4xcm 高
石長d 造型好幼細...可能前後擺..慳好多位???
傳統
係摸摸呀
想問下amiami日本同海外個website訂野係咪無分別?
日本唔送海外唔送轉運
依隻吾記得訂
後追又徵吾到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞