Figure 討論 (97) 三年幾 走晒樣 出晒事 痴線佬勿入

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
Tony大神

咁都唔叫鳩炒?
極罕有高收藏價值
開黎見我

呢隻睇官圖真係幾靚
不過好似新廠黎 唔知實際出黎點樣
搓陰咁多隻咁熱門
冇留意既人都知
槍檁 冥界女神 咁應該係已經瓜左
呢D叫忠於原設
細A隻初音好正...利申仲未捨得開
我都唔好..但見到呢隻都即入左...

キャラクター・ボーカル・シリーズ01 初音ミク mebae Ver.

商品名
萩 麗子
価格
JPY28,600
発売時期
2021年12月
案内日
2021年05月26日
メーカー名
BINDing
原型師
BINDing
作品名
BINDing クリエイターズ オピニオン
仕様
PVC・ABS・ポリエステル 塗装済み完成品
サイズ : 1/4スケール
全高:約26cm
対象年齢
18歳以上
BINDing 出得好密
再補下圖

人地係藍精炒狗
佢就係[投資][升值]賣[合理][市價][賣膠師]
升左值唔係賣炒價 人唔笑 狗都吠
一係認自己精神分裂 龍門任搬 雙重標準
一係認自己係藍絲精品死炒狗死全家

順便post下條痴線佬係mfc 有咩膠賣咩膠先

好多膠
好多唔見佢post盒開箱
係咪賣晒

有冇人知邊隻炒起睇中
大家就要果隻 睇佢賣咩價
不過佢住澳洲
可能賣原價 運費+1000 +1200
[合理][市價][無炒]

痴線佬一到店,所有玩膠的人便都看著他笑,有的叫道,「痴線佬,你臉上又添上新傷疤了!」他不回答,對櫃裡說,「要買膠,要五隻咸膠。」便排出九千大錢。他們又故意的高聲嚷道,「你一定又炒賣咸膠了!」孔乙己睜大眼睛說,「你藍絲五毛熱狗警犬原神狗怎麼這樣憑空污人清白批鬥人……」「什麼清白?我前天親眼見你炒賣了咸膠,吊著打。」孔乙己便漲紅了臉,額上的青筋條條綻出,爭辯道,「炒膠不能算炒……炒膠!……賣膠師的事,能算炒麼?」接連便是難懂的話,什麼「投資有道」,什麼「合理價錢」之類,引得眾人都鬨笑起來:店內外充滿了快活的空氣。

好少係連登打咁多字
暫時唔打咁大篇講那個人
得閒整合條痴線佬事蹟
希望(99)前整合到
膠圈都可以有咁多花生 , 貴圈真亂
個個禮拜公布一隻跟唔上
最怕佢一個月一次過派幾隻
人地賣膠上樓...我就買膠負資產
因為人哋賣嗰啲係會升值嘅膠 , 我哋買嗰啲會不斷貶值
買到 三餐食麵包
明日香
人地買膠唔開箱
我地就開箱
嚟緊嗰個月Total 7300 , 求好心人士助養
成日買親都係跌價既....
買到差緊fd子錢都還唔到住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞