[PolyU] 紅磚大學討論區 (47) - 祝大家Intern有Offer GPA爆4

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
你GPA爆四
保緊3何來爆4
宜家咁鬼熱,不如派汽水算啦仲正過錢
派錢我自己買汽水
走數祝你下世做支那人
gpa 3.3 god

HKU 出年轉f2f 唔知埋土會唔會跟
起碼一人一杯珍珠奶茶啦,汽水咁無誠意
林鄭:內地「來港易」如期五月推出
https://lih.kg/2535385

林鄭已經宣佈左sem 1依然 online
珍珠奶茶又低糖又消暑又幫助消化 果然係營養師
珍珠奶茶都好肥喎
肥唔肥呢啲係相對的 我覺得唔肥
屌你我唔飲汽水 你比廿蚊我算啦
Gpa god
Sports training 唔係話 20先有得報咩
想問hls wrap up lecture 可以去邊度reg
3.2 GPA god
咁多位不如一齊整個Poly資料懶人包
前人栽樹 後人乘涼
小弟放條link係下面,大家可以加注解,之後我會人手入番
https://docs.google.com/document/d/14iudhaQzDKqo56rcQSPB8taj_c2X7XJxZzx6qy7fh5U/edit?usp=sharing
之前我寫過一個reg科QA 之後唔見左
一定有位淨, 記得準時reg就得
可唔可以send上黎, 遲啲攞黎做置頂post
有無巴打讀過CSE1B02 Civil Infrastructure and Society
ENGL2A10 Communicating effectively in the workplace
想問下有無伏 求個B/B+
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞