睇到湯怡ig唔多唔少都有d怨佢老公

324 回覆
660 Like 17 Dislike
湯怡係生左未
分分鐘係自問自答借啲意話俾老公聽唔好同個識咗咁多年嘅異性好朋友行得咁埋
立立咁好
對佢咁差拋棄人
抵死啦
抵撚死啦
等睇離婚
文匯大公女之後已經unfollow左佢
臭西系
https://youtu.be/C4NWF5RwS-w

蔣家旻夠慘啦 介紹湯怡學跳舞最後被人食埋條仔
佢唔係lay係離島開餐廳歸忍?
呢個好似痴no bull shit let's go
點解麥秋成食到咁多女
條j 識轉彎?

佢咁樣po出黎即係佢介意自己老公有呢個異性朋友 但自己會調節心態 覺得自己好撚大方

根本只係肉便器
唔知係啲女藝人鍾意營造老公好錫佢俾fans睇定點
成撚日好鍾意講「拷問」「調教」老公
好撚核突呀寵物都唔講調教啦
如果我老婆周圍同人講拷問我我真係離婚
立立甩難不如幾好
有波咩佢。。
發佈時間: 2021/05/05

懷孕七個月的湯怡,距離預產期還有兩個月,不過她昨日率先宣布自己另一個「BB」出世。原來湯怡成立個人烘焙品牌實體店及網店,網店將於本月底營業,而實體店下月在荃灣開幕,榮升老闆娘的湯怡昨日開心說:「我會推出一款陳醋雪糕迎接母親節。」湯怡去年原定計劃赴日本深造烘焙課程,但因疫情及懷孕打亂計劃,在老公麥秋成鼓勵下,投資六位數字開舖做老闆娘。

另外,母親節將至,湯怡表示當日將跟媽咪和奶奶食飯慶祝,稍後則拍攝大肚寫真留念,當作送給自己的母親節禮物。湯怡表示會選擇順產,她說︰「我想經歷下嗰種痛楚,所以唔會打無痛分娩針。」
咁就知佢接觸開咩人
以為老公唔駛做
呢條女無記錯唔係之前先介入neway太子爺同法拉定唔知邊個既感情然後比人封殺?
姣婆守唔到寡一定有姣麥秋成
抵撚死啦搶人條仔
根本係有心俾人中出逼宮,感情基礎唔見得有幾深厚,肯定生完b拖幾年就離婚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞