睇到湯怡ig唔多唔少都有d怨佢老公

324 回覆
660 Like 17 Dislike
一直都覺得呢條女同佢家姐都有陣大陸新移民味,後尾唔知點解比d毒L吹到佢係女神咁款,你睇佢喺英皇咁耐,都係屋邨妹上唔到大台,唱歌又唔得,做戲又唔得,年紀越嚟越大,就嚟花樽都做唔到喇,立立又紅唔起搵唔到大錢,仲唔襯自己仲有少少樣,借d意搵人泵大自己個肚埋單咩
不過估唔到佢同d𡃁妹一樣,鐘意搵靚仔,個男人喺佢大肚都唔陪下佢,晚晚夜返,有幾愛都明晒啦,自求多福啦
smelly chicken
開盤,幾多年離婚
2年
有畫面
一係好似YOYO同浩信咁..單單打打玩長命
唔知佢2個有冇拍拖
但肯定蔣係鐘意秋成
佢家姐係乜水
問到女友近日係咪好小鳥倚人?佢笑住話:「好啲,冇乜黑臉,我都有責任,o依家每個箱都寫清楚,同埋自己丟垃圾。」
立立真係超好!
仲有:

女:咁夜,同邊個sd msg呀?
男:客囉!
女:咩客咁夜都仲搵你呀?女咋嘛?
男:痴線,都費事同你講!

麥秋成食女咁岀名
做得佢老婆就預左嫁啦?
淨係睇d女仔同咩人玩都知大概個格點
蔣: 朱千雪 岑杏賢 靚湯
湯: 蘇麗珊

無記錯果時蘇麗珊派帽俾游學修
對佢零好感,好鬼作狀!
由佢同洪生拍拖,問都唔就掉人野!
就開始憎

睇過佢同佢老公做訪問,完全無愛既感覺,咪又係演員
佢家姐以前做空姐,以家做ig shop賣減肥野
湯怡自己無del條片
可以search埋霍哥名,會搵到
焗娶

其實成日塑造到男卑女尊既形象真係好咩
好似不停想話俾人知 我依家食住我老公 我老公就哂我咁
仲要夾雜埋單單打打既語氣
睇佢stories睇得多都估到佢平時咩語氣
娶到佢真係喊三聲
佢真係好假,睇佢做訪談就知,衰d咁講,咪又係好快離婚!
生左就會係咁借啲易單打老公成日唔陪佢
唔幫手湊仔
重視個仔多過佢
呢啲女人真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞