睇到湯怡ig唔多唔少都有d怨佢老公

324 回覆
660 Like 17 Dislike
臭雞
自已唔識日日hj2q無人幫到你喎
係人都知男人鳩痕點會唔偷食
大肚大曬咩
唔咸濕就唔會中出你啦
呢個時候就會搵立立 解悶:訓未?
On99
湯治呢種睇落似用個肚箍住個男人埋單
老實講我真係唔知平時男人會有幾多個真係想生仔
睇麥生就唔似(咁快)想生仔掛

但睇湯治已經成日咁怨真係唔慌好事
真係恩愛既唔使下下po出黎俾人知
同埋兩個之間有問題就兩個拆掂佢
唔gur老公有紅顏知己/夜返都唔使咁公審佢同Regene掛
同埋都唔係第一日知佢咁熟Regene
咁你介意又肯大肚又肯嫁嫁完又要怨

不過我地外人唔知咁多啦
吹水係咁吹下
而家有咗就日日r大肚廣告懶正面咁
有無興趣賣condom廣告
去到咁盡
但其實呢d先真感情冇保留丫麻
Bilibili有
佢老公個樣一睇就知花弗
又老
我覺得佢係想警告啲女人咪黐埋去佢老公度
所以佢咪貼條女出嚟警告啲臭西檢點啲
拿,邊個搞我老公我就貼邊個出嚟

不過佢咁樣生活開心咩,做乜唔搵有錢佬埋單咁失策,而家橫睇掂睇都似用個仔嚟迫人結婚
可能搵唔到,你係有錢佬會唔會娶英X啲女
雖然湯怡用胎困老公 令人不齒

但個個regen 重撚臭雞
之前去尼泊爾都比個尼泊爾導遊仔屌

呢個regen重成日係IG賣醉
係痴撚線癲雞
佢咁公審老公好低招

同埋有野唔直接同對方溝通

反而係網路上單單打打俾說話對方聽 想控制人

遲早有反效果
痴線
不過咁既人應該唔罕見既
而家啲人結婚生仔好似為結而結為生而生

結婚唔係應該搵個自己心靈契合,互相信任既人咩
搵唔到咪唔好結囉
同個令自己日日提心弔膽出軌既人
要抓爛塊面做得咁肉酸
唔辛苦唔攰咩

仲有做女人既要用大肚黎綁個男人真心好pathetic
好現實好難聽都係咁講
女人生完通常都會走樣/衰老
個男人一開始係你仲嫩口果陣都已經唔夠愛你
佢會唔會因為你生左仔皺左皮都仲真心想留低,仲會錫你?
留低都唔會開心啦
有細路會多左好多野煩/處理,實鬧交鬧到傻
都仲未計累左一條生命!

我真係唔會甘心行咁既路
之前好似話佢搞到張景淳分手喺街喊曬口求復合
點會無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞