[港鐵有圖] 有無人識呢一家四口?? 麻煩幫我同佢地講聲對唔住

439 回覆
1922 Like 129 Dislike
唔好意思,慣左
連登仔
爭氣d啦,幫你推到上熱門喇
大聲d講,而家果對冚家剷母女串親我,我係專登影佢地公審既,個位人人都坐得,佢母老就單單打打話我後生細仔咁撚weak,仲等我一起身呀,就即刻叫佢個廢柴女去坐,正一仆街冚家剷大陸閪黎
上層就理鳩佢啦下話
垃圾唔敢出聲仲咁多正評
冇問題我以後見到佢哋會記得讓佢哋坐
其實係咪你自己心理作用咋,人地個女想坐咪同個女講囉,自己自卑又要屈9人地話你
唔好嬲,最多下次搵過第二樣嘢話你,ok?
而家明明係樓主條戇鳩影人相狙擊緊人,仲叫人唔好狙擊佢
仲要大大聲話呢到啲人連影相都唔敢,講到影左相好似報晒仇咁.
影相係無撚謂架喎 人地又唔會少忽肉
如果一開始係咁講成件事應該會好唔同
道歉對唔住
網上面都閃閃縮縮成個傻鳩咁,真人一定更加閃縮好好恰
佢老母唔係指住你個頭黎屌算你執到啦
就係唔出聲,先咁多正評
根本由頭到尾樓主自己看圖說故事

而家我話實情係佢私私縮縮撞開人個女去坐、所以先畀說話佢聽都得,實會有人話我憑乜咁講?就憑樓主上嚟單方面公審,有咩唔係三口六面拆要擺上網,上嚟就變咗得片面之詞,咁其實講乜都得
你條閪仔坐撚咗, 人哋老母咪叫個女唔洗坐啦, 咁又得罪你
之後你走撚咗, 人哋先至坐落去, 又關你事, 我真係屌你老母
講閪,樓主唔閪?做人私私縮縮講嘢又單單打打,敢做又唔敢認,敢po相又唔認係公審喺到懶係反話
咁多正評嘅?
其實d細路仔精力充沛憑乜嘢坐關愛座呢?
樓主真係垃圾無撚用,
當面又唔敢屌人, 網上公審又要縮埋成隻狗咁
我就唔信你地咁勇武
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞